Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Rewards

€ 5 or more Thanks, but I don't need anything 💼 228 donators A small donation from a big heart. Every donation counts and we are very thankful. Starting now you will be informed about all the developments of this campaign.
AMOUNT
TOTAL
€ 5 or more Bedankje via e-mail 💼 10 donators
Shipping
No
AMOUNT
TOTAL
€ 10 or more Persoonlijk bedankje via e-mail 💼 81 donators
Shipping
No
AMOUNT
TOTAL
€ 20 or more Tote bag Zwarte Piet Is Racisme of Stop Blackface 💼 107 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
January 2018
Keuze uit een Zwarte Piet is Racisme of Stop Blackface tote bag
AMOUNT
TOTAL
€ 50 or more Zwarte Piet is Racisme T-Shirt (gespoten) / Stop Blackface t-shirt (gedrukt) 💼 40 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
January 2018
Keuze uit een Zwarte Piet is Racisme t-shirt (gespoten) of Stop Blackface t-shirt (gedrukt)
AMOUNT
TOTAL
€ 100 or more Anti-Zwarte Piet T-shirt (gedrukt) + Tote bag 💼 8 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
January 2018
Keuze uit een Zwarte Piet is Racisme t-shirt (gespoten) of Stop Blackface t-shirt (gedrukt) én een tote bag
AMOUNT
TOTAL
€ 150 or more Anti-Zwarte Piet hoodie (gedrukt) + Tote bag 💼 6 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
January 2018
Keuze uit een Zwarte Piet is Racisme hoodie én een tote bag
AMOUNT
TOTAL
€ 250 or more Exclusieve Gastles Nederland Wordt Beter + T-shirt + totebag 💼 3 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
January 2018
Een exclusieve gastles van Nederland Wordt Beter over zwarte piet, het koloniale verleden en hoe we tot een inclusief Sinterklaasfeest kunnen komen + t-shirt + tote bag
AMOUNT
TOTAL
€ 500 or more Gesigneerd boekenpakket voor kinderen of volwassenen + Zwarte Piet is Racisme Hoodie 💼 0 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
January 2018
Een pakket met 10 (deels) gesigneerde boeken voor volwassen / kinderen + Zwarte Piet is Racisme hoodie + 5 tote bags
AMOUNT
TOTAL
€ 1000 or more Exclusieve Black Heritage Tour 💼 0 donators
Shipping
No
Een exclusieve Black Heritage Tour in Amsterdam voor 20 max. personen. Neem een boottocht door de grachten van Amsterdam om meer te weten over het koloniaal verleden.
AMOUNT
TOTAL

Important!

Note: Apura Networks applies a mild variant of fixed funding. A project owner is free to choose a target amount but if a project owner is not able to obtain more than 50% of the target amount, the project owner does not receive the funds. In this case, the funds benefit two foundations that are committed to social projects. These foundations are chosen in consultation with the project owner.

Frequently Asked Questions

Hoe kan ik doneren?
Elk project heeft een eigen profiel, waarbij de donatie-button is aangegeven. Om de donatie te kunnen voltooien dient de donateur het stappenplan te doorlopen, waarna hij/zij de keuze heeft tussen enkele betaalmethodes. Deze zijn via iDeal (internetbankieren voor alle Nederlandse banken), via Paypall, kan je met alle creditcards betalen. Je dient echter een volledig of gast Paypal account aan te maken. Tevens bieden wij rechtstreeks betaling met de American Expres creditcard.
Wat krijgen donateurs in ruil voor hun donatie/support?
Donateurs van een project op ApuraNetworks krijgen standaard een exclusieve kijk achter de schermen, waarbij ze op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen via e-mail updates. Daarnaast is er aan elk donatiebedrag een gift gekoppeld. Een gift kan bijvoorbeeld bestaan uit een persoonlijk bedankje/kleurplaat van de kinderen van een weeshuis/school bij een donatie van bijvoorbeeld €5, een CD, DVD of boek van hetgeen is geproduceerd bij €50, of een rondleiding op locatie van het project bij €100. Projectinitiators blijven te allen tijde eigenaar van hun project; ApuraNetworks faciliteert crowdfunding voor non-profit en commerciële creatieve projecten.
Wordt mijn volledige donatie aan het project besteed?
Het donatiemodel van ApuraNetworks houdt in dat er 2 soorten fee’s worden afgetrokken van het totaal gedoneerde geldbedrag dat wordt overgedragen aan een project. Allereerst wordt er een transactiefee gehanteerd van de Payment Service Provider van ±€0,50 die wordt opgeteld bij het donatiebedrag naar keuze. Ten slotte komt er 7% van de donatie ten goede aan ApuraNetworks als CF Fee voor non-profit projecten en 10% bij commerciële/creatieve projecten.
Hoe word ik geïnformeerd over de voortgang van de projecten?
De Projectinitiator heeft allereerst de mogelijkheid om de voortgang van diens project weer te geven op de projectpagina; dit zijn de projectupdates in de vorm van een blog, video- en/of fotomateriaal. Daarnaast worden donateurs per e-mail op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe projectupdates beschikbaar zijn, tot aan de volledige realisatie van het project.