Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Rewards

€ 5 or more Thanks, but I don't need anything 💼 14 donators A small donation from a big heart. Every donation counts and we are very thankful. Starting now you will be informed about all the developments of this campaign.
AMOUNT
TOTAL
€ 10 or more Picture Perk Flae2017 💼 7 donators
Shipping
No
U ontvangt een leuke foto van een deelnemer tijdens het programma met een met een leuke boodschap speciaal voor u.

Dankzij uw bijdrage kunnen 20 jongeren ook dit jaar meedoen aan FLaE.
AMOUNT
TOTAL
€ 25 or more Video Perk Flae2017 💼 10 donators
Shipping
No
U ontvangt een video van deelnemers met een leuke boodschap speciaal voor u.

Dankzij uw bijdrage kunnen 20 jongeren ook dit jaar meedoen aan FLaE.
AMOUNT
TOTAL
€ 50 or more Shout out & Picture Perk Flae2017 💼 2 donators
Shipping
No
U krijgt een shout out op facebook en twitter en ontvangt een leuke foto van een deelnemer tijdens het programma met een leuke boodschap speciaal voor u.

Dankzij uw bijdrage kunnen 20 jongeren ook dit jaar meedoen aan FLaE.
AMOUNT
TOTAL
€ 100 or more Banner Plus Perk Flae2017 💼 1 donator
Shipping
No
Uw logo zal worden geplaatst op onze digitale banner op de website van Apura, een shout out op facebook en twitter, een foto met een leuke tekst en een video met een leuke boodschap van de deelnemers.

Dankzij uw bijdrage kunnen 20 jongeren ook dit jaar meedoen aan FLaE.
AMOUNT
TOTAL

Important!

Note: Apura Networks applies a mild variant of fixed funding. A project owner is free to choose a target amount but if a project owner is not able to obtain more than 50% of the target amount, the project owner does not receive the funds. In this case, the funds benefit two foundations that are committed to social projects. These foundations are chosen in consultation with the project owner.

Frequently Asked Questions

Hoe kan ik doneren?
Elk project heeft een eigen profiel, waarbij de donatie-button is aangegeven. Om de donatie te kunnen voltooien dient de donateur het stappenplan te doorlopen, waarna hij/zij de keuze heeft tussen enkele betaalmethodes. Deze zijn via iDeal (internetbankieren voor alle Nederlandse banken), via Paypall, kan je met alle creditcards betalen. Je dient echter een volledig of gast Paypal account aan te maken. Tevens bieden wij rechtstreeks betaling met de American Expres creditcard.
Wat krijgen donateurs in ruil voor hun donatie/support?
Donateurs van een project op ApuraNetworks krijgen standaard een exclusieve kijk achter de schermen, waarbij ze op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen via e-mail updates. Daarnaast is er aan elk donatiebedrag een gift gekoppeld. Een gift kan bijvoorbeeld bestaan uit een persoonlijk bedankje/kleurplaat van de kinderen van een weeshuis/school bij een donatie van bijvoorbeeld €5, een CD, DVD of boek van hetgeen is geproduceerd bij €50, of een rondleiding op locatie van het project bij €100. Projectinitiators blijven te allen tijde eigenaar van hun project; ApuraNetworks faciliteert crowdfunding voor non-profit en commerciële creatieve projecten.
Wordt mijn volledige donatie aan het project besteed?
Het donatiemodel van ApuraNetworks houdt in dat er 2 soorten fee’s worden afgetrokken van het totaal gedoneerde geldbedrag dat wordt overgedragen aan een project. Allereerst wordt er een transactiefee gehanteerd van de Payment Service Provider van ±€0,50 die wordt opgeteld bij het donatiebedrag naar keuze. Ten slotte komt er 7% van de donatie ten goede aan ApuraNetworks als CF Fee voor non-profit projecten en 10% bij commerciële/creatieve projecten.
Hoe word ik geïnformeerd over de voortgang van de projecten?
De Projectinitiator heeft allereerst de mogelijkheid om de voortgang van diens project weer te geven op de projectpagina; dit zijn de projectupdates in de vorm van een blog, video- en/of fotomateriaal. Daarnaast worden donateurs per e-mail op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe projectupdates beschikbaar zijn, tot aan de volledige realisatie van het project.