Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Als elke seconde telt!

by Stichting Suridocs Paramaribo, Suriname

Rewards

€ 5 or more Thanks, but I don't need anything 💼 29 donators A small donation from a big heart. Every donation counts and we are very thankful. Starting now you will be informed about all the developments of this campaign.
AMOUNT
TOTAL
€ 15 or more Een vrijblijvende donatie 💼 6 donators
Shipping
No
Een vrijblijvende donatie ter ondersteuning van het project wat geheel ten goede komt aan burgers in Suriname die acute zorg nodig hebben maar dit niet kunnen betalen. Er zal een zg (min) fonds worden opgezet n.a.v. deze donaties. Uw naam wordt dan genoteerd op onze website als donateur aan dit fonds waarbij u ook wordt geïnformeerd over al onze ontwikkelingen. (U kunt gerust ook meer dan 15 euro doneren - Dank!)
AMOUNT
TOTAL
€ 25 or more Suridocs Early bird - 1 Ster Zorgticket 💼 2 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
January 2017
Kosten Eenmalig Euro 25 en 100 beschikbaar. Eenmalig in te zetten voor 1 acute Ambulance transport in groot Paramaribo waarbij er geen kosten hoeven te worden betaald. • Voor partner zorgpashouder eenmalig 50% korting op ambulancetransport bij acute nood. • Voor de kinderen tot 18jr van de zorgpashouder geldt kosteloos ambulancetransport bij acute nood. Zie algemene voorwaarden op de project omschrijvingspagina.
AMOUNT
TOTAL
€ 45 or more Suridocs 2 Sterren Zorgticket: Kosten Eenmalig: 45 Euro 💼 11 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
January 2017
200 beschikbaar. • kosteloos eenmalig ambulancetransport 1 × 24 uur (voor acute gevallen) OF eenmalig binnen 24 uur kosteloos bezoek van een arts aan huis (voor minder acute gevallen)
• kosteloos bezoek spoedhuisartsenpost van 8.00 - 12.00 en van 17.00 - 19.00 van ma t/m vrij

• voor medisch advies aan het personeel van de meldkamer staat een internist telefonisch standby van ma t/m vrij van 8.00 - 21.00

• 1 × jaar gratis basis healthcheck

*Lees de volledige lijst van voordelen op de project omschrijving.
AMOUNT
TOTAL
€ 80 or more Suridocs 3 Sterren ZorgTicket: Kosten Eenmalig: 80 Euro 💼 4 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
January 2017
100 beschikbaar. De meest uitgebreide zorgticket biedt meer voorzieningen, waarbij u volledig wordt ontzorgd. • zelfde diensten als bij de 2 sterren zorgpas, plus: tot max. (3) driemaal kosteloos ambulancetransport voor acute gevallen OF tot max. driemaal kosteloos consult binnen 24 uur van de huisartsenambulance
• uitgebreidere healthcheck dan bij de 2 sterren pas
AMOUNT
TOTAL
€ 250 or more Premium – Ere Donateur – 250 euro 💼 1 donator
Shipping
Yes
Shipping Date
January 2017
Uw bedrijf krijgt hiervoor een plek op de Projectpage en een aankondiging op Facebook, Instagram, Linkedin & Twitter. Tevens ontvangt u als ere donateur de Premium-bedrijfspas waarbij u driemaal het 3 sterren pakket mag inzetten voor uw medewerkers.
AMOUNT
TOTAL
€ 500 or more Gold – Ere Donateur – 500 euro 💼 0 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
January 2017
Uw bedrijf krijgt hiervoor een plek op de Projectpage, eenmalig in de nieuwsbrief en een aankondiging op Facebook, Instagram, Linkedin & Twitter. Tevens ontvangt u als ere donateur de Gouden-bedrijfspas waarbij u vijfmaal het 3 sterren pakket mag inzetten voor uw medewerkers.
AMOUNT
TOTAL
€ 1000 or more Platinum – Ere donateur. – 1000 euro 💼 0 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
January 2017
Uw bedrijf krijgt hiervoor een plek op de Homepage, Projectpage, eenmalig in de nieuwsbrief en een aankondiging op Facebook, Instagram, Linkedin & Twitter. Tevens ontvangt u als ere donateur de Platinum-bedrijfspas waarbij u tienmaal het 3 sterren pakket mag inzetten voor uw medewerkers.
AMOUNT
TOTAL

Important!

Note: Apura Networks applies a mild variant of fixed funding. A project owner is free to choose a target amount but if a project owner is not able to obtain more than 50% of the target amount, the project owner does not receive the funds. In this case, the funds benefit two foundations that are committed to social projects. These foundations are chosen in consultation with the project owner.

Frequently Asked Questions

Hoe kan ik doneren?
Elk project heeft een eigen profiel, waarbij de donatie-button is aangegeven. Om de donatie te kunnen voltooien dient de donateur het stappenplan te doorlopen, waarna hij/zij de keuze heeft tussen enkele betaalmethodes. Deze zijn via iDeal (internetbankieren voor alle Nederlandse banken), via Paypall, kan je met alle creditcards betalen. Je dient echter een volledig of gast Paypal account aan te maken. Tevens bieden wij rechtstreeks betaling met de American Expres creditcard.
Wat krijgen donateurs in ruil voor hun donatie/support?
Donateurs van een project op ApuraNetworks krijgen standaard een exclusieve kijk achter de schermen, waarbij ze op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen via e-mail updates. Daarnaast is er aan elk donatiebedrag een gift gekoppeld. Een gift kan bijvoorbeeld bestaan uit een persoonlijk bedankje/kleurplaat van de kinderen van een weeshuis/school bij een donatie van bijvoorbeeld €5, een CD, DVD of boek van hetgeen is geproduceerd bij €50, of een rondleiding op locatie van het project bij €100. Projectinitiators blijven te allen tijde eigenaar van hun project; ApuraNetworks faciliteert crowdfunding voor non-profit en commerciële creatieve projecten.
Wordt mijn volledige donatie aan het project besteed?
Het donatiemodel van ApuraNetworks houdt in dat er 2 soorten fee’s worden afgetrokken van het totaal gedoneerde geldbedrag dat wordt overgedragen aan een project. Allereerst wordt er een transactiefee gehanteerd van de Payment Service Provider van ±€0,50 die wordt opgeteld bij het donatiebedrag naar keuze. Ten slotte komt er 7% van de donatie ten goede aan ApuraNetworks als CF Fee voor non-profit projecten en 10% bij commerciële/creatieve projecten.
Hoe word ik geïnformeerd over de voortgang van de projecten?
De Projectinitiator heeft allereerst de mogelijkheid om de voortgang van diens project weer te geven op de projectpagina; dit zijn de projectupdates in de vorm van een blog, video- en/of fotomateriaal. Daarnaast worden donateurs per e-mail op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe projectupdates beschikbaar zijn, tot aan de volledige realisatie van het project.