Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Rewards

€ 5 or more Thanks, but I don't need anything 💼 102 donators A small donation from a big heart. Every donation counts and we are very thankful. Starting now you will be informed about all the developments of this campaign.
AMOUNT
TOTAL
€ 10 or more donation 💼 34 donators
Shipping
No
Bedankt voor uw steun! U ontvangt een persoonlijke dankbrief getekend door de voorzitter van het bestuur van AdeKUS per email.
AMOUNT
TOTAL
€ 25 or more donation 💼 14 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
September 2016
Mooie donatie! U ontvangt een speciaal voor deze CrowdFunding Campagne ontworpen en ingelijst dankcertificaat getekend door de voorzitters van het bestuur van AdeKUS, SSA en ApuraNetworks. Voor verzending buiten Nederland en Suriname aub €5,- extra doneren voor de verzendkosten.
AMOUNT
TOTAL
€ 45 or more donation 💼 39 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
September 2016
Een aanzienlijke donatie, wauw! Wij geven u graag daarom uw naam vereeuwigd op de Adek Campus! U ontvangt het voorgaande + uw naam komt te staan op een speciaal voor dit project geconstrueerd kunstwerk door een bekende Surinaamse kunstenaar. Dit kunstwerk wordt een groot schilderij of standbeeld met als thema educatie en zal komen te hangen op de campus van Adek, zodat een ieder het zal kunnen bewonderen. Op deze manier is uw persoonlijke bijdrage aan educatie in Suriname voor eeuwig vastgelegd op artistieke wijze!
AMOUNT
TOTAL
€ 100 or more donation 💼 11 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
September 2016
Woorden schieten ons tekort voor deze donatie! U of uw bedrijf ontvangt:
- Een persoonlijke, getekende dankbrief.
- Een speciaal voor deze Crowdfunding Campagne ontworpen en ingelijst dankcertificaat.
- Een speciale Facebook post vanuit SSA waarbij er speciale dank en promotie verstrekt zal worden ten behoeve van uw bedrijf.
- Uw bedrijfsnaam vereeuwigd op de Adek Campus! Uw bedrijfsnaam komt te staan op een speciaal voor dit project ontworpen kunstwerk door een bekende Surinaamse kunstenaar. Op deze manier is uw bijdrage aan educatie in Suriname voor eeuwig vastgelegd op artistieke wijze.
AMOUNT
TOTAL
€ 250 or more donation 💼 3 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
September 2016
ZILVER Ere-Donateur pakket houdt in:
- Uw bedrijfsnaam vereeuwigd op de Adek Campus! Uw bedrijfsnaam komt te staan op de ‘Zilver-sectie’ van dit speciaal voor dit project ontworpen kunstwerk door een bekende Surinaamse kunstenaar. Op deze manier is uw persoonlijke bijdrage aan educatie in Suriname voor eeuwig vastgelegd op artistieke wijze.
- Een persoonlijke, getekende dankbrief
- Een bijzonder erkenningscertificaat.
- Een speciale Facebook post vanuit SSA waarbij er speciale dank en promotie verstrekt zal worden.
- Een plek op de sponsors&partners-pagina op de website van SSA, incl. het logo en slogan van uw bedrijf.
- Uw bedrijfslogo op de flyer/poster van ons eerst volgende educatieve evenement.
*Van de Zilveren Ere-Donateurs zijn er SLECHTS 10 PAKKETTEN beschikbaar!
AMOUNT
TOTAL
€ 500 or more donation 💼 10 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
September 2016
GOUDEN Ere-Donateur pakket. Voor uw royale steun willen wij natuurlijk onze grote waardering tonen!
Dit pakket houdt in:
- De inhoud van het ZILVER Pakket
- Uw bedrijfsnaam vereeuwigd op de Adek Campus! Uw bedrijfsnaam komt te staan op de ‘Gouden-sectie’ van dit kunstwerk.
- Uw logo middelgroot op de CF projectpagina, direct exposure dus!
- 2x dankuiting via SSA & Apura social media
- Uw logo op een grote, speciale banner dat op de websites komt.
- Dank via een specifiek persbericht
*Van de GOUDEN Ere-Donateurs zijn er SLECHTS 5 PAKKETTEN beschikbaar!
AMOUNT
TOTAL
€ 1000 or more donation 💼 3 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
September 2016
PLATINUM Ere-Donateur pakket. Fantastisch en uitzonderlijk! U verdient dan ook de grootste waardering van ons uiteraard!
Dit pakket houdt in:
- De inhoud van het GOUDEN Pakket
- Uw bedrijfsnaam vereeuwigd op de Adek Campus! Uw bedrijfsnaam komt te staan op de ‘Platinum-sectie’ van dit kunstwerk.
- Uw logo GROOT op de CF projectpagina, meteen exposure dus!
- 3x dankuiting van SSA & Apura social media
- Uw logo GROOT op de komende 5 SSA activiteitenflyers
- Bijzondere dank via persbericht
- Speciaal artikel in de nieuwsbrief naar alle 1400+ SSA leden.
*Van de PLATINUM Ere-Donateurs zijn er SLECHTS 3 PAKKETTEN beschikbaar!

Important!

Note: Apura Networks applies a mild variant of fixed funding. A project owner is free to choose a target amount but if a project owner is not able to obtain more than 50% of the target amount, the project owner does not receive the funds. In this case, the funds benefit two foundations that are committed to social projects. These foundations are chosen in consultation with the project owner.

Frequently Asked Questions

Hoe kan ik doneren?
Elk project heeft een eigen profiel, waarbij de donatie-button is aangegeven. Om de donatie te kunnen voltooien dient de donateur het stappenplan te doorlopen, waarna hij/zij de keuze heeft tussen enkele betaalmethodes. Deze zijn via iDeal (internetbankieren voor alle Nederlandse banken), via Paypall, kan je met alle creditcards betalen. Je dient echter een volledig of gast Paypal account aan te maken. Tevens bieden wij rechtstreeks betaling met de American Expres creditcard.
Wat krijgen donateurs in ruil voor hun donatie/support?
Donateurs van een project op ApuraNetworks krijgen standaard een exclusieve kijk achter de schermen, waarbij ze op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen via e-mail updates. Daarnaast is er aan elk donatiebedrag een gift gekoppeld. Een gift kan bijvoorbeeld bestaan uit een persoonlijk bedankje/kleurplaat van de kinderen van een weeshuis/school bij een donatie van bijvoorbeeld €5, een CD, DVD of boek van hetgeen is geproduceerd bij €50, of een rondleiding op locatie van het project bij €100. Projectinitiators blijven te allen tijde eigenaar van hun project; ApuraNetworks faciliteert crowdfunding voor non-profit en commerciële creatieve projecten.
Wordt mijn volledige donatie aan het project besteed?
Het donatiemodel van ApuraNetworks houdt in dat er 2 soorten fee’s worden afgetrokken van het totaal gedoneerde geldbedrag dat wordt overgedragen aan een project. Allereerst wordt er een transactiefee gehanteerd van de Payment Service Provider van ±€0,50 die wordt opgeteld bij het donatiebedrag naar keuze. Ten slotte komt er 7% van de donatie ten goede aan ApuraNetworks als CF Fee voor non-profit projecten en 10% bij commerciële/creatieve projecten.
Hoe word ik geïnformeerd over de voortgang van de projecten?
De Projectinitiator heeft allereerst de mogelijkheid om de voortgang van diens project weer te geven op de projectpagina; dit zijn de projectupdates in de vorm van een blog, video- en/of fotomateriaal. Daarnaast worden donateurs per e-mail op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe projectupdates beschikbaar zijn, tot aan de volledige realisatie van het project.