Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Rewards

€ 5 or more Thanks, but I don't need anything 💼 15 donators A small donation from a big heart. Every donation counts and we are very thankful. Starting now you will be informed about all the developments of this campaign.
AMOUNT
TOTAL
€ 10 or more donation 💼 7 donators
Shipping
No
Een dankbare “donie”. Jouw naam wordt daarom vermeld in de dank video (eind video waar Renzo iedereen bedankt) dus bij de eind-credits voor de standaard redactionele vermeldingen. Tevens wordt jouw naam vermeldt op Renzo zijn persoonlijke Facebook pagina en de Apura Campagne pagina als donateur van dit project.
AMOUNT
TOTAL
€ 25 or more donation 💼 4 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
November 2016
Een gulle “tjawa” voor de kinderen van Odoniti. Jouw naam komt te staan op een speciaal voor dit project vervaardigd kunstig plakkaat van hout of steenslag-soort als de donateurs die de kinderen van dit tehuis hebben leren zwemmen. Het plakkaat komt te hangen in het kindertehuis Odoniti te Para, Suriname. ( slechts 50 naam plekken voor beschikbaar)
AMOUNT
TOTAL
€ 40 or more donation 💼 18 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
October 2016
De “4 donnies" voor 4 warme brasas. Deze bijzondere donatie wordt beloond met een speciaal door Surinaams T-shirt merk “Brave & Co” gesponsored T-shirt. Dit wordt een special Olympic Limited Edition T-shirt ontworpen ism Renzo en the brave crew. (slechts 50 shirts in deze collectie) . Voor verscheping buiten Nederland en Suriname aub +€5 (extra) doneren
AMOUNT
TOTAL
€ 100 or more donation 💼 0 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
October 2016
De “bigi’ sma Barkie” uit Lobi en Steun voor deze kids. U krijgt de beloning van de €25 en €50 PLUS en een persoonlijk door Renzo ondertekend dank kaart gericht naar u. Deze wordt samen met de rest van de beloningen verzonden (via post) naar u waar u zich ook mag bevinden in de wereld.
AMOUNT
TOTAL
€ 250 or more donation 💼 2 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
October 2016
De Sranang Gowtu donateur. Meer gericht voor bedrijven die graag hieraan mee helpen. Uw bedrijfslogo komt als Gouden donateur te staan op het plakkaat die komt te staan bij het kindertehuis Odoniti. Uw krijgt tevens alle beloningen van de voorgaande donaties opgestuurd.
AMOUNT
TOTAL

Important!

Note: Apura Networks applies a mild variant of fixed funding. A project owner is free to choose a target amount but if a project owner is not able to obtain more than 50% of the target amount, the project owner does not receive the funds. In this case, the funds benefit two foundations that are committed to social projects. These foundations are chosen in consultation with the project owner.

Frequently Asked Questions

Hoe kan ik doneren?
Elk project heeft een eigen profiel, waarbij de donatie-button is aangegeven. Om de donatie te kunnen voltooien dient de donateur het stappenplan te doorlopen, waarna hij/zij de keuze heeft tussen enkele betaalmethodes. Deze zijn via iDeal (internetbankieren voor alle Nederlandse banken), via Paypall, kan je met alle creditcards betalen. Je dient echter een volledig of gast Paypal account aan te maken. Tevens bieden wij rechtstreeks betaling met de American Expres creditcard.
Wat krijgen donateurs in ruil voor hun donatie/support?
Donateurs van een project op ApuraNetworks krijgen standaard een exclusieve kijk achter de schermen, waarbij ze op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen via e-mail updates. Daarnaast is er aan elk donatiebedrag een gift gekoppeld. Een gift kan bijvoorbeeld bestaan uit een persoonlijk bedankje/kleurplaat van de kinderen van een weeshuis/school bij een donatie van bijvoorbeeld €5, een CD, DVD of boek van hetgeen is geproduceerd bij €50, of een rondleiding op locatie van het project bij €100. Projectinitiators blijven te allen tijde eigenaar van hun project; ApuraNetworks faciliteert crowdfunding voor non-profit en commerciële creatieve projecten.
Wordt mijn volledige donatie aan het project besteed?
Het donatiemodel van ApuraNetworks houdt in dat er 2 soorten fee’s worden afgetrokken van het totaal gedoneerde geldbedrag dat wordt overgedragen aan een project. Allereerst wordt er een transactiefee gehanteerd van de Payment Service Provider van ±€0,50 die wordt opgeteld bij het donatiebedrag naar keuze. Ten slotte komt er 7% van de donatie ten goede aan ApuraNetworks als CF Fee voor non-profit projecten en 10% bij commerciële/creatieve projecten.
Hoe word ik geïnformeerd over de voortgang van de projecten?
De Projectinitiator heeft allereerst de mogelijkheid om de voortgang van diens project weer te geven op de projectpagina; dit zijn de projectupdates in de vorm van een blog, video- en/of fotomateriaal. Daarnaast worden donateurs per e-mail op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe projectupdates beschikbaar zijn, tot aan de volledige realisatie van het project.