Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Rewards

€ 5 or more Thanks, but I don't need anything 💼 28 donators A small donation from a big heart. Every donation counts and we are very thankful. Starting now you will be informed about all the developments of this campaign.
AMOUNT
TOTAL
€ 10 or more donation 💼 3 donators
Shipping
No
U komt te staan op onze ‘Wall of Fame" - we publiceren deze op onze facebook pagina. U wordt tevens ook op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. (Geldt voor alle volgende donaties)
AMOUNT
TOTAL
€ 15 or more donation 💼 6 donators
Shipping
No
Een grotere vermelding op onze "Wall of Fame” en/of logo van u of uw organisatie.
AMOUNT
TOTAL
€ 25 or more donation 💼 3 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
February 2017
Een speciaal voor u, zelf gemaakte post kaart van onze leerlingen. Deze sturen wij per post waar ook ter wereld.
Let op: Ligt uw adres buiten de EU en Suriname aub + €5 (euro) extra doneren voor de verzend kosten.
AMOUNT
TOTAL
€ 50 or more donation 💼 1 donator
Shipping
Yes
Shipping Date
February 2017
Een persoonlijke videoboodschap (goed gemonteerd) van dank door enkele van onze kinderen geheel gericht op u en uw organisatie.
Deze kunt u dan delen op uw Social Media of website waaruit blijft dat u enorm heeft bijgedragen aan BSO Suriname.
AMOUNT
TOTAL
€ 75 or more donation 💼 4 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
February 2017
Een geheel in stijl gemaakt BSO T-shirt met ons logo en eigenzinnig ontwerp door o.a. onze kinderen.
(slechts 50 beschikbaar)
AMOUNT
TOTAL
€ 150 or more donation 💼 0 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
February 2017
Ons T-shirt en de speciaal vervaardigde BSO SURINAME kalender voor 2017 (slechts 25 beschikbaar)
AMOUNT
TOTAL
€ 250 or more donation 💼 0 donators
Shipping
Yes
Shipping Date
February 2017
Onze speciale BSO Suriname T-Shirt + Kalender 2017 + Uw naam te staan op een mini kunstwerk als ode aan u als bijzondere donateur van onze eerste crowdfunding campagne. (slechts 12 namen beschikbaar)
AMOUNT
TOTAL

Important!

Note: Apura Networks applies a mild variant of fixed funding. A project owner is free to choose a target amount but if a project owner is not able to obtain more than 50% of the target amount, the project owner does not receive the funds. In this case, the funds benefit two foundations that are committed to social projects. These foundations are chosen in consultation with the project owner.

Frequently Asked Questions

Hoe kan ik doneren?
Elk project heeft een eigen profiel, waarbij de donatie-button is aangegeven. Om de donatie te kunnen voltooien dient de donateur het stappenplan te doorlopen, waarna hij/zij de keuze heeft tussen enkele betaalmethodes. Deze zijn via iDeal (internetbankieren voor alle Nederlandse banken), via Paypall, kan je met alle creditcards betalen. Je dient echter een volledig of gast Paypal account aan te maken. Tevens bieden wij rechtstreeks betaling met de American Expres creditcard.
Wat krijgen donateurs in ruil voor hun donatie/support?
Donateurs van een project op ApuraNetworks krijgen standaard een exclusieve kijk achter de schermen, waarbij ze op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen via e-mail updates. Daarnaast is er aan elk donatiebedrag een gift gekoppeld. Een gift kan bijvoorbeeld bestaan uit een persoonlijk bedankje/kleurplaat van de kinderen van een weeshuis/school bij een donatie van bijvoorbeeld €5, een CD, DVD of boek van hetgeen is geproduceerd bij €50, of een rondleiding op locatie van het project bij €100. Projectinitiators blijven te allen tijde eigenaar van hun project; ApuraNetworks faciliteert crowdfunding voor non-profit en commerciële creatieve projecten.
Wordt mijn volledige donatie aan het project besteed?
Het donatiemodel van ApuraNetworks houdt in dat er 2 soorten fee’s worden afgetrokken van het totaal gedoneerde geldbedrag dat wordt overgedragen aan een project. Allereerst wordt er een transactiefee gehanteerd van de Payment Service Provider van ±€0,50 die wordt opgeteld bij het donatiebedrag naar keuze. Ten slotte komt er 7% van de donatie ten goede aan ApuraNetworks als CF Fee voor non-profit projecten en 10% bij commerciële/creatieve projecten.
Hoe word ik geïnformeerd over de voortgang van de projecten?
De Projectinitiator heeft allereerst de mogelijkheid om de voortgang van diens project weer te geven op de projectpagina; dit zijn de projectupdates in de vorm van een blog, video- en/of fotomateriaal. Daarnaast worden donateurs per e-mail op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe projectupdates beschikbaar zijn, tot aan de volledige realisatie van het project.