Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

About

BIO

ApuraNetworks bundelt mensen met een hart voor Suriname: de Surinaamse bevolking, haar diaspora en vrienden van Suriname. Samen vormen we een internationaal online verbonden netwerk, een bron van inspiratie en potentie voor Suriname. Niet alleen wordt de horizon van Surinamers hiermee verbreed, ook wordt het hierdoor makkelijker om bij te dragen aan de verdere ontwikkelingen in Suriname, van binnen en buiten de landsgrenzen. ApuraNetworks biedt (jonge) ondernemers, professionals en non-profits een podium voor hun sociale, creatieve en innovatieve projecten, waardoor ze zichtbaarder en toegankelijker worden en men wereldwijd kan bijdragen aan het realiseren van deze bijzondere initiatieven. Donaties komen direct bij het persoonlijk uitgekozen project terecht, en de ontwikkelingen van dit project zijn op de voet te volgen. Men kan bijdragen op een eerlijke, transparante en toegankelijke manier, waardoor het nu nog leuker is om iets voor elkaar te beteken. Bovendien is hierdoor de drempel tot het starten van bijzondere projecten aanzienlijk verlaagd. Met het hart in Suriname en het oog gericht op de toekomst zullen wij samen bouwen aan de verdere ontwikkeling van Suriname.
💼 Admin at ApuraNetworks
Lives in Suriname, Netherlands

SOCIAL LINKS

ApuraNetworks's Projects (0)

See projects
Oh No!
No projects yet.
Discover Projects

Post

ApuraNetworks's Activities on Apura
Hide ApuraNetworks [WINACTIE] Hou jij van Suriname en ben jij ook fan van ApuraNetworks? Speciaal voor de fans van ApuraNetworks bieden wij een unieke kans om te figureren in een geheime muziek/videoproject gefilmd in de binnenstad van #Paramaribo. Je krijgt als één van de eersten een sneak preview van dit bijzonder project. Dit project wordt gerealiseerd in samenwerking onze business partners.
Het wordt spannend, het wordt nieuw, het wordt hartverwarmend!!! Zo kun je mee doen om kans te maken op een rol in deze video:
- Maak deze zin af: Sranan Gron e kari yu ....
- Je bent aanwezig in Parmaribo gedurende de eerste twee weken van februari
- Je deelt deze post of tag een vriend/in die je mee wilt nemen.

Donderdag 8 februari kondigen we de drie winnaars aan, volg ons op Facebook of Instagram.

* Door mee te doen stem je mee in dat ApuraNetworks en haar business partners gebruik mogen maken van de jouw videobeelden voor dit project.
#music #video #sranan #suriname #paramaribo
Comment
Hide ApuraNetworks Onze dank gaat uit naar een ieder die zijn of haar stem heeft uitgebracht aan dit prachtig project voor Alalapadu. Binnenkort starten wij de Crowdfunding campagne, hou de pagina en onze website in de gaten!

Laten wij gezamenlijk deze campagne tot een groot succes maken! #Unite4SU
Miguel RodriguesWat een mooie visual he, Like 👍 1
Comment
Hide ApuraNetworks Dag 4 van het nieuwe jaar! Een jaar voor nieuwe kansen en mooie dingen. Als het goed is heeft nu iedereen zijn of haar "Special Olympic T-shirt" ontvangen van het project Renzo zwemt voor de kinderen van Odoniti.

YOUR JOURNEY STARTS NOW!....

Vandaag starten wij samen met Brave&Co met de campagne "YOUR YOURNEY STARTS NOW" . Wat houdt dit in? Ga je op avontuur, neem dan jouw Olympic t-shirt mee en deel deze met ons via Instagram of Facebook, gebruik daarbij de #braveofsuriname en #Unite4SU

Wij zijn erg benieuwd.......Let's make it happen together!
http://giphy.com/gifs/l4JyRFp1QC5U7JlTi
Comment
Hide ApuraNetworks Binnenkort starten we met de distributie van de special Olympic limited edition t-shirt ontworpen door Brave&Co ism Renzo. Ben jij 1 van de donateurs die beloond wordt met dit prachtig shirt? Hou je postbus of mail dan in de gaten!
Comment
Hide ApuraNetworks We kennen allemaal Raul Neijhorst de welbekende fotograaf en van het boek "Suriname Bekend(t)". Ook hij staat achter het project "Als elke seconde telt". Vind jij ook dat acute zorg in Suriname belangrijk is? Bekijk dan hier het project en help mee: http://bit.ly/2eMxuBW
Miguel RodriguesGreat support by Raúl F. Neijhorst. Many thanks! Ben jij de volgende supporter en koper van de zorgticket? Like
Comment
Hide ApuraNetworks Zet nu alvast 12 oktober in je agenda. Tijdens de volgende Apura Business Talks hebben we zangeres, vocal en presentatie coach Jeannine La Rose te gast. Jeannine heeft een uitgebreide trackrecord in de muziek -en theaterindustrie en reist de wereld rond met haar vocal workshops & trainingen. Zij zal tijdens de Apura Business Talks ons meer vertellen over hoe je als spreker je stem anders kunt gebruiken om meer zelfvertrouwen uit te stralen en krachtig kunt communiceren met je collega's en klanten.
Bekijk de event pagina: https://www.facebook.com/events/105446569923416/
Like it? Share it!
Miguel RodriguesWaaauw nice , kijk er echt naar uit deze! Like
Comment
Hide ApuraNetworks We bedanken Haukes voor hun donatie aan het project "SSA-AdeKUS Accreditatie Werktuigbouwkunde - Versterking onderwijs in Suriname" en benoemen ze met trots tot Gold donateur!

Het Project van SSA heeft nog 12 dagen te gaan. Help jij ook mee?
Comment
Hide ApuraNetworks
Miguel RodriguesWat zijn we trots op je Sunayna, wauw! Like Jermaine Sleurik heb altijd geloof in surinaamse potentie. het is aleen jammer dat we geen sport acedemy hebben. want surinaame heeft heel veel sport talent. aleen die ondersteuning is er niet of heel weinig. kijk maar naar thaibox,voetbal,zwemmen.atletiek,schaken,judo enz enz. maar ik blijf geloven. Like 👍 1
Comment
Hide ApuraNetworks Op zaterdag 2 juli is ApuraNetworks aanwezig tijdens het grote culinaire festijn Het Geheim van Suriname 'De Surinaamse keuken op reis". Schuif gezellig bij ons aan tafel voor een gezellig gesprek over CrowdFunding en Suriname onder het genot van een heerlijk drankje.

Voor al onze fans, vrienden en kennissen starten we deze week met een leuke actie! We geven namelijk 2x all-you-can-eat passen t.w.v. €20 euro weg. Het enige wat je hoeft te doen is deze post te delen en je Surinaamse specialiteit met ons te delen via een reactie. Succes en wie weet tot volgend week zaterdag!
Comment
Hide ApuraNetworks Op 7 juni herdenken wij allen de SLM vliegramp van 1989. Graag delen wij deze mooie documentaire met jullie die terugblikt op de ramp.
Suzan SteemanWat een mooie docu. Dit is helemaal langs me heen gegaan! Like Rianne DragtJa echt heel mooi ... Like
Comment
Hide ApuraNetworksshared this post.
Comment
Hide ApuraNetworks ApuraNetworks feliciteert Jaïr Tjon En Fa met het winnen van de 200 meter sprint tijdens de US Sprint Grand Prix! Hiermee heeft hij wielrenners uit vijftien landen achter zich gelaten waaronder Trinidad en Tobago, Australië, Ierland, Venezuela en Canada.

Lees meer: http://dwtonline.com/mobiel/?s=3&r&node=376544
Comment
Hide ApuraNetworks Elke maandag biedt ons een zee aan kansen. We kunnen schuilen in ons schild van comfort of een duik nemen in het diepe!

Comfort of ontwikkeling? na yu e taki!
Comment
Hide ApuraNetworks Draag bij aan de ontwikkeling van suriname en vul onze enquête in

Op onze crowdfunding website zijn al vele mooie projecten gerealiseerd voor de Surinaamse gemeenschap. Wij zijn momenteel bezig met een onderzoek waarbij u ons kunt helpen om in de toekomst nog meer mooie projecten te realiseren. U kunt ons hierbij helpen door een korte enquête van 5 minuten in te vullen. Daarbij maakt u kans op één van de twee mooie prijzen: de compilatie box 40 jaar Surinaamse muziek in Nederland of het boek Suriname Beken(d)t van Raul Neijhorst.

https://vuamsterdam.qualtrics.com/SE/?SID=SV_eG13b3o7AqJeZIV

Het onderzoek is volledig anoniem. Alvast bedankt voor uw hulp!
Comment
Hide ApuraNetworks Suriname heeft een hele belangrijke rol gespeeld tijdens de 2e Wereldoorlog. Wist je dat 65% van alle aluminium voor het bouwen van vliegtuigen afkomstig was van Suriname? En dan onze landgenoten op vrijwillige basis mee wilden vechten en getraind werden in Curacao, Amerika en Australië? Deze helden mogen nooit vergeten worden. Vandaag herdenken wij hen. Hebben jullie ook verhalen van jullie opa's en oma's over de 2e wereldoorlog? Deel via een comment op deze post.

Bekijk deze prachtige documentaire via de link.
Comment
Hide ApuraNetworks Like en volg ons ook op andere social media kanalen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.
Comment