Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

About

BIO

Stichting Young Help Suriname spruit voort uit de passie van mijn ouders, die mij van huisuit hebben geleerd om ook te denken aan je medemens en te helpen waar je kan.
💼 CEO at Stichting Young Help Suriname
Lives in Paramaribo, Suriname
👤 Female

SOCIAL LINKS

Ashna mahepal -'s Projects (1)

See projects

Post

Ashna mahepal -'s Activities on Apura
Hide ApuraNetworks
"Maartje Eigeman" has donated Donate too
Status
€ 26.070 / € 10.000
Kick Out Zwarte Piet Solidariteitsfonds 2018-2019
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Is het gelukt? Hebben de Joshua Warriors het gehaald om op 30 en 31 maart op podium te verschijnen?

Check: de link: http://dwtonline.com/mobiel/?s=3&r=&node=407045

voor 3:16: Indringend, spannend en confronterend
Suzan SteemanNice! Ik ben heel erg benieuwd naar de Dvd Like Jean-luc Van charanteGefeliciteerd! Like 👍 1
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Presenting: de educatieve Wall Art van de Coleridgeschool:

En daar heb je het zwemmend :).
De educatieve Wall Art van de Coleridge school. Het is nogal een grote muur. die kan je onmogelijk missen. Dag in, dag uit, zal de muur de 300+ leerlingen herinneren om voldoende water te drinken voor hun gezondheid.

Met dank aan de sponsoren: Fish Finder- fishing and outdoors, Assuria Verzekeringen, Dopper in Suriname and Caribbean, alle 25 ApuraNetworks CF individuen (NL diaspora).

Ontworpen en gecreerd door: Nola Hatterman Kunstacademie
Ondersteund door: dir. Cultuur. Stanley Sidoel; Malva Tooy
Miguel RodriguesWat mooi Ashna! Like Ashna mahepal - Stichting young help surinameThanks to all the daadkrachtige supporters...samen is het tot stand gekomen. Onze Su artiesten zijn talentvol... das ongetwijfeld. Like
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Coleridgeschool: Fish swimming on a Wall. Hoe zullen zij het verhaal van 'Water drinken is gezond' overbrengen? Benieuwd? Wij ook. Blijf de updates volgen om te zien wat het worden zal.

Tirzah MonsantoGoed bezig Ashna!!! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat! Like
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Presenting: the educative Wall Art van de Jessurunschool.

An eyecatcher for the students and everybody else who sees it.
Remining you that water is essential for your health. It also brings wonderful colors in the neighborhood: smth. to brighthen somebody's day!

Met dank aan de sponsors: Fish Finder- fishing and outdoors, Assuria Verzekeringen, Dopper in Suriname and Caribbean, all 25 ApuraNetworks CF individuals (NL diaspora).

Ontworpen en gecreerd door: Nola Hatterman Kunstacademie
Ondersteund door: dir. Cultuur. Stanley Sidoel; Malva Tooy

[Voor de school begint in october, zullen bij de oppoetsing, de twee zijpaaltjes ook nog geschilderd worden].
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Gestart met de 2e Wall Art !
Ook op de Coleridgeschool (Marowijne Project /Flora) zijn we gestart met de Wall Art, een herinnering om elke dag genoeg water te drinken. Het is een grote muur. Die kunnen de leerlingen zeker niet missen bij het langlopen :)
Miguel RodriguesWat ziet het er geweldig uit Ashna! Like Ashna mahepal - Stichting young help surinameDankzij de hele groep supporters (financiele ondersteuners en andere) kunnen we praten van realisatie en niet alleen maar ideeen :) Like
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname ...En daar komen de kleuren :)
De Nola Hatterman Artiesten en leerlingen van de Jessurunschool zijn in actie. De eerste Wall Art is in aanmaak!
Miguel RodriguesWauw Ashna, het gaat gewoon echt gebeuren! Tof van jullie! Trots Like 👍 1
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Beste Awareness By Wall Art Project donateurs,

Als het goed zit heeft een deel van u onze eerste project update in uw apura inbox ontvangen. Wij hebben echter opgemerkt, dat de messenging link niet bij elke donateur werkt. Het is ons alsnog onbekend hoe dit komt. Er is een groep (van 6 donateurs) die dus geen bericht in hun apura inbox heeft ontvangen.

Om te voorkomen dat u updates mist, vragen wij u beleefd om uw email adres met ons te delen, zodat wij u alvast op dat adres de updates sturen.

U kan ons ook emailen op younghelpsuriname@gmail.com
U kunt ook de updates van het project volgen op onze FB pagina: https://www.facebook.com/younghelpsuriname/

Vriendelijke groeten,
Stg. Young Help Suriname Team
Dopper Nederland
Nola Hatterman Art Academy
17 augustus 2016
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Aan de hoofdsponsor en alle overige donoren van het Awareness by Wall Art project.
Samen hebben we het budget gehaald!

With Demi Kromowidjojo, Merlijn Kamps, Lloyd Represents Dopper In Suriname, Jordy Houwen, Tirzah Monsanto, Diego Ameerali, Suzan Steeman and Eric Dawson
Suzan SteemanVeel succes! Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat! Like 👍 1 Ashna mahepal - Stichting young help surinameDank je Lisa. Nu ef eerst de administratieve afhandelingen met het CF platform and dan kunnen we aan de slag. Like
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Nog EURO 20,- en dan is de uitvoering van ons project gegarandeerd.

Nog 2 dagen te gaan. Degenen die nu zullen doneren helpen het project een realiteit maken.
Suzan SteemanYAAY en het bedrag is ruim behaald! Like 👍 1
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Wat zal educatief Wall Art bewerkstelligen?
Allereert zal het de omgeving wat opfleuren. Kijk maar even naar de school hoe het er nu uitziet. Met de hele klaag situatie in het land, hebben de kinderen gewoon ook wat kleur in hun omgeving nodig. Iets dat de ziel opvrolijkt. Het zal niet 5 personen raken. Maar op 1 school liefst 300 en als we de buurtbewoners niet vergeten, is dat er veel meer. Vrolijke kleuren hebben over het algemeen een positief effect en wekken eerder een smile op. Niet 1 keer, niet 2 keer maar een hele tijdlang zal de Wall Art deze smile triggeren (en met dedicated schoolvriend donateurs kunnen we dit langer laten lopen). Spreekt dat je aan en wil je zo een invloed uitoefenen. Dan heb je nog 4 dagen de kans om te doneren op het Awareness by Wall Art project.
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Lets go for it...
Nog 4 dagen te gaan voor de CF voor het Awareness by educative Wall Art project.

Wij zijn verzekerd dat de Art er zal staan., nog voor de september vakantie.
De Nola Hatterman artiesten hebben het ontwerp reeds af.
...en de eerste basislaag voor de Jessurunschool is al aangebracht.
Halen we de kleuren er samen bij? Je hebt nog 4 dagen de kans om wat in het potje te doen.
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Be part of the flow: Drink Water! - Triggering Healthy Mindsets by Educational Wall Art and bringing Happy colors to our schools. Click op de foto hieronder om meer te zien.
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Een daily reminder in het oog voor een gezond drinkwatercultuur!

Een educatieve boodschap over ‘voldoende water drinken’ – dat is wat de Stg Young Help Suriname middels een muurschilderij – Wall Art- wil brengen aan de leerlingen van de Jessurunschool en de Coleridge school. De leerlingen hebben samen alvast SRD 202,50 opgehaald hiervoor. Helpt u het tekort aanvullen om verf en kwasten te kopen? Doe uw electronische donatie via de onderstaande link. En voor SRD donaties: stuur ons maar een pm:

https://apura.org/project/169/awareness_by_wall_art_over_schoon_en_veilig_drinkwater_op_2_scholen_in_paramaribo
Suzan SteemanHi ashna, heb je je project ook gedeeld via facebook en twitter? Ook handig! Like Ashna mahepal - Stichting young help surinameHoi Lisa...Thx voor de bevestigende tip en ja hoor het is gedeeld op FB: https://www.facebook.com/younghelpsuriname/ Like
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname TEAM: Together Everyone Achieves More!

Alvast onze dank aan Team 'Demi', die vanmorgen hebben aangegeven bijna ready te zijn om hun groepsdonatie te doen. Thanks guys! We kijken er naar uit.

We geloven dat er genoeg mensen zijn, die zullen bijdragen om het project te helpen uitvoeren. Nola Hatterman Artiesten schilderen gratis, de leerlingen hebben een financile bijdrage gedaan en helpen meeschilderen, het Ministerie van Onderwijs heeft de contakten helpen leggen met de Art academy en hebben hun beamer beschikbaar gesteld voor de info sessies op de scholen. Een ieder doet hun deel. Het zijn geen financiele bijdragen, maar deze bijdragen hebben ons ZEKER heel wat meerkosten bespaard. Hoe anders was een budget van maar EURO 850,- mogelijk?

Het is misschien wat moeilijker om een financiel bijdrage te krijgen in Suriname, maar al het bovenstaande bewijst dat men geloof heeft in het project. De verffabriek heeft ook een 15% korting beloofd. Gelooft u met ons mee dat het belangrijk is om de Surinaamse kinderen jong te leren een gezond drinkwater cultuur te hebben?
Wilt u dit helpen bewerkstelligen, dan is dit een kans voor u. We hebben net 3 weken te gaan! Ondersteun ookmet jou vrienden groep en doe een groepsdonatie. Be Part of our Flow.

https://apura.org/project/169/awareness_by_wall_art_over_schoon_en_veilig_drinkwater_op_2_mulo_scholen_in_paramaribo


Miguel RodriguesHeel mooi verwoord Ashna en draag dit project ook een warm hart toe. Als trotse donateur wil ik iedereen aansporen ook bij te dragen aan dit bijzonder project. Samen staan we sterk! Like 👍 1
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Aan minimaal 550 leerlingen is in juni 2016 infomatie verschaft over het hebben van een gezond drinkwater cultuur i.s.m. de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij en Dopper Nl is dit uitgevoerd. De volgende fase is de kinderen een dagelijkse herinnering bieden middels Wall Art over het belang van schoon water drinken. De Nola Hatternam Artiesten maken het ontwerp en gaan het schilderen begeleiden. Wij fundraisen voor de scholen maar wat doen de leerlingen dan wel zelf? Wat is hun bijdrage?

De leerlingen hebben de muur, waar de Wall Art zal komen, gewassen en zullen ook een eigen bijdrage doen. De Jessurunschool heeft voor hun Wall Art samen SRD 202,50 opgehaald. Zo hebben zij reeds gezorgd voor het verf voor de onderlaag. Helpt u mee om het af te maken en de overige verfkleuren te kopen?

Doe dan uw bijdrage via de Awareness by Wall Art Project link. We zitten op 17 % en moeten minimaal 50% van het budget halen om te kunnen uitvoeren.
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Ondersteun met uw donatie, nog EURO 275,- dan hebben we de 50% gehaald om alvast te starten met een van de project scholen.

Ja mag ook mee helpen door in te zamelen bij je vrienden en een groepsdonatie via 1 kaart te doen. Bv by ouderen mensen die geen e-payment card bezitten.

https://apura.org/project/169/awareness_by_wall_art_over_schoon_en_veilig_drinkwater_op_2_mulo_scholen_in_paramaribo
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Als er kleur ergens anders kan, waarom ook niet deze kleur brengen in de levens van onze Surinaamse kids? Hoe mooi is het niet om hun hoofdjes met kleur wat af te leiden van de 'drukkende levensomstandigheden' van alle dag. Met jou donatie help je niet alleen letterlijk kleur brengen op de scholen, maar Educatief Wall Art. Iets dat dagelijks aan bijkans 550 leerlingen eraan zal herinneren dat zij voldoende water moeten drinken om gezond te blijven. Hopelijk hebben wij zo minder nierdialyse patienten in Suriname in de nabije toekomst.

Geef niet alleen, maar zoek een partner om mee te geven. Samen staan we altijd sterker.

Electronische donatie via de link:
https://apura.org/project/169/awareness_by_wall_art_over_schoon_en_veilig_drinkwater_op_2_mulo_scholen_in_paramaribo
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Info sessies op de Jessurunschool en de Coleridgeschool over het belang van genoeg gezond water drinken. Stg YHS i.s.m. SWM in de maand Juni 2016.

De volgende stap is het behouden van deze belangrijke Awareness via een everyday reminder 'Wall Art'. De Nola Hatterman Art Academy artiesten zullen deze Wall Art ontwerpen en plaatsen aan de muur. WIj hebben uw ondersteuning nodig om het verf en de kwasten aan te schaffen. Help je mee?

Doneer via de Awareness by Wall Art link. Geen credit card? Stuur ons een message en we maken contact met u hoe dat anders tochwel kan.

Help create everyday Awareness by Wall Art. De Wall Art zal minimaal 500 leerlingen bereiken. Wees deel van deze actie!!

Electronische donatie via de link:
https://apura.org/project/169/awareness_by_wall_art_over_schoon_en_veilig_drinkwater_op_2_mulo_scholen_in_paramaribo
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Info sessies Juni 2016: Jessuruschool en Coleridgeschool ihkv Awareness by Wall Art Project. ...Groeps opdracht: kennis test
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Enkele indrukken van de water, gezondheid en milieu infosessies gehouden in juni 2016. Nu naar de volgende fase: vastlegging van deze info middels Wall Art. Help ons ook deze fase waar te maken en doneer op het Awareness by Wall Art Project. Zoek nog een vriend en geef samen.
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Dit is de Jessurunchool op Oud Charlesburg in Paramaribo. In de maand Juni 2016 zijn de studenten van de school geinformeerd over het belang van genoeg schoon water drinken en niet te verspillen. De info sessies waren ism de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) en Dopper Nl.
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Zo ziet de muur waar de school de Wall Art graag wil, er nu uit.
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Nog € 275,- te gaan en dan hebben we 50% binnen. Dan kunnen we gelijk de start van de eerste Wall Art mogelijk gemaakt door de CF inroosteren. Nu zijn de scholen bezig met hun examens. Het zou een geweldige activiteit zijn vlak na het examen. Kleur fleurt een omgeving altijd op. Laten we samen educatief kleur, Wall Art, brengen op onze project scholen.
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Alvast onze dank aan degenen die tot nu hebben gedoneerd op het Awareness by Wall Art project - ondersteuning voor 2 scholen in Paramaribo.
We zitten op 13.5 %. Breng 1 vriend on board om bij te dragen en we zijn tweemaal zo ver. ..Happy emancipatie dag allen!!
Comment
Hide Melanin Kris Ashna mahepal - Stichting young help suriname Ashna, leuk dat je me toevoegt. Altijd fijn om te weten dat er vanuit huis voldoende is geïnvesteerd bij het vormen van een bewuster humane attitude. Blijf bou wen en succes met het project.
Ashna mahepal - Stichting young help surinameDanke Kris. and yes ben een van de gelukkigen op het gebied van het krijgen van 'feeling voor je medemens' van huis uit. :). Ik hoop dat je wat friends kan mobiliseren om het project ook te ondersteunen. Like
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help surinameshared this post.
Ashna mahepal - Stichting young help surinameU kunt ook bijdragen door anderen te interreseren te doneren. Zo gaan wj tweemaal zo snel. Like
Comment
Ashna mahepal - Stichting young help surinameDaar gaan we dan!... Support een goed drinkwater cultuur onder de Surinaamse kids! Support the Awareness by Wall Art. Like Ashna mahepal - Stichting young help surinameVolgens de Crowd Funding Rules, MOETEN wij 50% van onze target halen als wij de gelden voor realisatie van ons Wall Art project willen ontvangen. Bij minder, gaat het naar 1 van de default door Apura geselecteerde sociale instellingen. Als het goed zit, wordt elke donor bij het doneren hiervan op de hoogte gesteld. Dit conform de transparantie policy van Apura. Dit transparant beleid wordt ook door stg. YHS ondersteund. So lets go for it all people. Above and beyond to get the results we want. ... Like
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname Thanks to ALL the young and old voters :)

Special Thanks to de mensen die extra mensen onboard hebben gebracht!

Special Thanks to the FTeW Electro Crew!

Special Thanks to my foreign friends: you know who you are!

Special Thanks to the Jessurunschool tieners!

Special Thanks to all professional network peeps!

Special Thanks to all the good harted ' I do it to support good causes' incredible people!

All of you are helping make a difference and for that YOU are those awesome different people on this one planet.

Namens,
YHS Team
Directoraat Cultuur - MinOWC
Lloyd Meza
Nola Hatterman Art Academy
Jessurunschool
Coleridgeschool
Comment
Hide Ashna mahepal - Stichting young help suriname A special THANKs to all the VOTERS van het Awareness by Wall Art project!!!

Dit is stap 2 van het proces. Hopelijk krijgen we de ondersteunen van de crowd om het project daadwerkelijk nu uit te voeren en zelfs verder te gaan en dit voor meer scholen te doen. Ons uiteindelijk doel is: hygenische drinkwater faciliteiten plaatsen voor onze kids op school. En het stemmen daarvoor volgt dus nog. Nu is het de kids bewust maken van het belang van schoon en veilig drinkwater: dat je niet gewoon bij de kranen in het toilter kan gaan drinken, of dat je heel weinig drinkt tijdens de hele hete dag op school. We willen de kinderen een drink genoeg schoon en veilig water cultuur aanleren. Er zijn teveel nierdialyse patienten in Suriname. We drinken te weinig water. En we willen dat de kids dat niet zullen voortzetten. Vandaar dat informatie en een blijvende Wall Art nodig zijn al sonderdeel van ons totaal project.
Suzan SteemanMooooi hooor Ashna! Kan niet wachtenom mee te helpen! Like Ashna mahepal - Stichting young help surinameDankje Lisa, we gaan je hulp zeker nodig hebben en ook heel goed kunnen gebruiken. So lets stay in touch ja. Like
Comment