Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

About

BIO

Bryan is een man die zijn verantwoordelijkheden serieus neemt en planmatig te werk gaat om de vastgestelde doelen te behalen. Hij is oplossingsgericht, bezit uitstekende communicatieve vaardigheden alsmede de discipline om zaken goed te documenteren.
💼 Co-Owner at Eva's Service Bureau
Lives in Rotterdam, Netherlands
👤 Male

SOCIAL LINKS

Prins winston's Projects (0)

See projects
Oh No!
No projects yet.
Discover Projects

Post

Prins winston's Activities on Apura
Hide Prins winston Isselt De reden dat wij dit evenement organiseren is, omdat wij vinden dat er weinig tot geen trouwbeurzen inspelen op de culturele diversiteit binnen Suriname. Hier willen wij verandering in brengen.

Op het Blended Flavorz Suri WEDfest worden de verschillende culturen die Suriname rijk is en vooral de invloed die ze hebben op het trouwgebeuren extra belicht. Er zal een diversiteit zijn aan producten en diensten op huwelijksgebied, zoals culturele en westerse bruidskleding, bruidstaarten, sieraden, give - aways en nog veel meer. Het doel van het festival is om de multiculturele doelgroep met trouwplannen te bereiken. Zij krijgen de kans om alles te vinden wat nodig is voor het ultieme trouwfeest en dat op één locatie.

Dit festival is voor u als deelnemer een unieke gelegenheid om uw product of dienst te promoten en zodoende uw klantenbestand uit te breiden. Daarnaast kunt u ervaring en kennis uitwisselen met vakgenoten.

Een multiculturele bruidsmodeshow met ontwerpen uit eigen bodem zal deel uitmaken van ons exclusief programma. Daarnaast is er een variëteit aan interactieve DIY (DoIt-Yourself) workshops en ‘Cross-cultural’ wedding etiquette sessies met als doel kennis en ervaring uit te wisselen.

Wij hebben er heel veel zin in! U ook? Voor meer informatie over de aanmelding en prijzen kunt u klikken op de link http://blendedflavorz.com/aanmeldformulier-suriname.html.

Gelieve vóór 15 augustus 2017 dit te doen, zodat wij een plekje voor u kunnen reserveren.
Comment
Hide Prins winston Isselt BLENDED FLAVORZ komt ook naar Suriname! Suri WEDfest is hét Wedding Festival waar je het huwelijksgebeuren beleeft op een vernieuwende wijze. Een Wedding Festival met een mix van culturen, geuren, kleuren en smaken!

Suriname, een veelheid van culturen, samengekomen op een stukje van de aarde dat ook gezegend is met een prachtige natuur. De etnische verscheidenheid vindt haar ontstaan in de koloniale tijd, waarin de Afro-Surinamers als slaven uit Afrika werden ingevoerd; de Hindoestanen, Javanen en Chinezen als contractanten, terwijl ook Libanezen, Joden en Europeanen zich in de kolonie vestigden. Vanwege de integratie tussen de verschillende etnische bevolkingsgroepen zijn er ook vele kleurlingen ontstaan, de zogenaamde ‘meting pot’.


#WEDfest2017 #SURIWEDfest #BlendedFlavorz #Wedding #Multicultural #Suriname #Love #Blended #Different #special #colorfulweddings #evaservicebureau #diversityrules #mixandmarry #fusionweddingss #interracialweddings #etnicweddings
Comment
Hide Prins winston Isselt Na deze training loopt je zeker geen enkele business deal meer mis. This is taking business a whole new level.
Prins winston IsseltWat zijn de internationale regels die gelden bij een zakelijke lunch?
Weet u wat de verschillende kledingvoorschriften betekenen?
Wanneer praat u over 'business' en wanneer houdt u het gesprek luchtig?

We starten op zaterdag 7 mei met onze tweedaagse workshop ' Zakelijke Etiquette'.
Een aanrader voor een ieder die zijn business skills wil verfijnen.
Schrijf u in voor onze workshop en ervaar het verschil!
Like
Comment
Hide Prins winston Isselt "Het hebben van goede manieren is eerder een kwestie van zijn dan van doen". Iemand met goede manieren is bescheiden, hoffelijk, hulpvaardig en vriendelijk.
Ook voor de moderne mens, die individualistisch is ingesteld, gelden nog steeds de goede manieren
Miguel RodriguesLeuke Titel van de workshop en helemaal eens! Like Jordy HouwenIf mi beng dapeh mi beng kong Like 👍 1
Comment
Hide Prins winston Isselt De vacature in suriname is vervuld. Bedankt voor jullie medewerking
Comment
Hide Prins winston Isselt EVA WEDDING & EVENT PLANNER SURINAME
is op zoek naar een bedrijfsleider / vestigingsmanager voor haar vestiging in Suriname.
Bekijk de volledige vacaturen op
http://www.eva-wep.com/werkenbijons.html
Comment
Hide Prins winston Isselt Druk bezig evenementen te bedenken met mijn vrouw die een wauw effect teweeg moeten brengen.
Comment
Hide Prins winston Isselt Verschillende bedrijven aanschrijven om een duurzame samenwerking te bewerkstelligen
Miguel RodriguesVeel succes Winston! Like
Comment
Hide Prins winston Isselt Werken aan de nieuwe bedrijfs website
Comment
Hide Prins winston Isselt Ook dit jaar ons huwelijk en evenementen bedrijfje is ingeschreven.Hoera..Hoera
Comment
Hide Prins winston Isselt 2013 een jaar van het nieuw beginnen. http://www.alwaysandforever.biz is goed bevonden. we gaan ervoor.
Comment
Hide Prins winston Isselt ik was bijna deze site vergeten . hoe gaat het tegenwoordig met je
Miguel RodriguesNou, gaat opzicht goed hoor Bryan, moet nog alleen zoveel gebeuren,nodige redesign mbt Social media compatible maken! Foe joe brada? Like
Comment
Hide Prins winston Isselt Werken aan de tweede editie van ons e-magazine. Ga en lees via http://www.alwaysandforever.biz naar de eerste editie
Comment
Hide Prins winston Isselt Groupshield 7.01 (patch 1) geinstalleerd en draait als een zonnetje.
Miguel RodriguesEen echte systeem/netwerk beheerder ben je hoor! ;-) check deze: http://www.youtube.com/watch?v=39jtNUGgmd4 Like
Comment
Hide Prins winston Isselt Wsus is up and running.Nu heb ik vakantie verdient toch !!!!
Comment
Hide Prins winston Isselt Server draait top.De volgende server is de WSUS.
Comment
Hide Prins winston Isselt ik ben een nieuwe Mcafee Epo server aan het configueren.
Miguel RodriguesHey Winston, wat is deze server eigenlijk? En vind je van deze nieuwe functionaliteit op de site? Mocht je bugs tegekomen, lemme know svp Like
Comment
Load more