Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

About

BIO

Adviseer ondernemers die willen groeien met hun bedrijf, voor die ondernemers/bedrijven ben ik een meedenkend voorman. Als mijn hulp nodig is, ben ik er in sommige periodes vaker, bv als het bedrijf in transitie is; als een ondernemer internationaal wil uitbreiden of inzetten MVO. "Ondernemershuis Paramaribo"
💼 Ondernemer at Jaya Experience
Lives in Paramaribo, Suriname
👤 Male

SOCIAL LINKS

Post

Mila's Activities on Apura
Hide Mila Bahadoersing Ondernemershuis Paramaribo
Is een nieuw concept in Suriname van een inspirerende broeiplaats (business incubator) voor ondernemers, waar zij duurzaam kunnen ondernemen, kennis te delen,innovatieve projecten uit te voeren, samenwerkingen ontplooien en kunnen groeien met uw bedrijf en MVO in Suriname .

Ondernemende ondernemers gezocht:
Het Ondernemershuis is een bedrijfsverzamelgebouw bestemd voor professionals, innovators, pioniers, denkers, doeners, dromers, entrepreneurs, vakspecialisten, omdenkers, startups uit alle sectoren die positieve, innovatieve en duurzame impact binnen het bedrijfsleven als doel hebben.

Uiteraard zijn ook bedrijven die diensten leveren aan bovengenoemde groepen welkom in het Ondernemershuis.

Binnenkort starten wij met het eerst OndernemersNest traject welke wordt afgerond met een pitch met mogelijk investeerders ... wil je meer weten volg onze LinkedIn bedrijfspagina : Ondernemershuis Paramaribo

Comment
Hide Mila Bahadoersing
Mila BahadoersingNatuurlijk doneer ik ! delen van kennis top ! Like
Comment
Hide Mila Bahadoersing Hierbij de highlights van ons programma "Women Business Booster... druk met invulling van onze mini ondernemers beurs "Boost Your Busines" @Jaccana Wellness Resort Conference Room #Suriname
Comment
Hide Mila Bahadoersing Beste Apura friends,
Ga je ook mee naar Suriname ?
Met deze handelsmissie willen wij de kansen en mogelijkheden laten zien voor ondernemers uit Nederland, tevens ook vrouwelijk SR ondernemers helpen met een boost in hun bedrijf (wij willen voor elke Nl deelnemer aan de handelsmissie, 1 vrouwelijk SR ondernemer laten meedoen met het booster gedeelte). Doel is een goede synergie voor ondernemers. Misschien willen jullie dit ook delen je netwerk ? alvast super bedankt. Ik reken op jullie support Yere . Check ook de FB pagina van Brand Me ( Nancy Herkul ) super mooi motivatie project voor vrouwen in SU, super trots op onze samenwerking.
Stuur me gerust een bericht als je vragen hebt of meer wilt weten...
Warme brassa vanuit SU, Mila
Jordy HouwenThanks for sharing Mila! Like 👍 1
Comment
Hide Mila Bahadoersing 1 mei 2016 UITDAGING ! die begint met vraag: Inmiddels 2986 leden in dit netwerk ! Wow..helemaal TOP .. Hoe zit het met de branding van SU ? Wat kunnen wij als Apura leden doen.. volgens mij zit er binnen deze groep voldoende expertise. Wie wil MEEWERKEN aan de volgende de stap.. Branding van Suriname.. hoe zetten we Suriname positief op de kaart ! We willen groeien in export, toerisme.. ..economie. Laten we het verschil maken. We zijn immers allemaal ambassadeurs.. en willen toch iets doen ?
laat een reactie !

Groet Mila
Jordy HouwenIk ben het helemaal met je eens Mila en ik wil er zeker aan meewerken. Heb je al idee waaraan aan ik meteen zou kunnen bijdragen? Ik denk wel dat er veel mensen zijn die bereid zijn hun steentje bij te dragen alleen zijn ze niet op de hoogte van laagdrempelige manieren hoe dat zou kunnen. Like 👍 1 Mila BahadoersingJordy Houwen super je reactie ! helemaal te gek wij zijn nu al met 2 :) jij in Nl en ik vanuit Su.. lets do this !! Ik wil graag met een groep ambassadeurs voor Suriname aan de slag, samen met diegene die Suriname een warm hart toedragen, kunnen dit doen door onze expertise in te zetten voor een stap verder, zonder dat er een financieel voordeel voor ons zelf daar de drive voor is... met internet en al onze skills moet dit gewoon kunnen.. hoeven we geen dure onderzoeken of rapporten vooraf te gaan, als we ons zelf als ervaringsdeskundigen zien en een plan van aanpak opstellen. Like 👍 1
Comment
Hide Mila Bahadoersing Handelsbevordering Nederland - Suriname "Women Business Booster Suriname 16 augustus t/m 21 augustus 2016"

In samenwerking met Mom Entrepreneurs organiseert Jaya Experience de Women Business Booster in Suriname. Deze handelsmissie zal zich richten op het vrouwelijke ondernemerschap en de kansen in Suriname.

Tijdens de Women Business Booster maken de deelnemers kennis met het vrouwelijk ondernemerschap in Suriname en worden ze ter plaatse geïnformeerd over de mogelijkheden. Verder zullen de deelnemers een beeld van Suriname als potentiële afzetmarkt krijgen. De missie is een unieke gelegenheid om kennis en ervaring met Surinaamse collega- ondernemers c.q. deskundigen uit te wisselen, kennis te maken met Surinaamse vrouwelijke ondernemers, tevens krijgen deelnemers een kijkje bij Surinaamse bedrijven en vinden er match-makingsplaats.

Voor Nederlandse ondernemers kan er via RVO door JayaExperience een missievoucher worden aangevraagd(deelname is dan gratis)

http://jayaexperience.nl/vakbeurs/women-business-booster
Miguel RodriguesGo Milia go! ma wanneer komen de mannen aan de beurt? :) Like 👍 2 Mila BahadoersingHa Miquel, dit was op speciaal verzoek van een paar vrouwen en de eerste keer speciaal voor vrouwen, de vorige was gemixt . Als er een vraag komt van mannen voor aparte doe ik dat natuurlijk graag. Trouwens de meeste handelsmissie bestaan voor 90 % tot 95% uit mannen, de minister(NL) heeft ook speciaal gevraagd om meer vrouwen in handelsmissies :) Dus dames die ook mee willen? stuur me gerust een bericht Like 👍 2 Suzan SteemanGaaf Mila! Staat dit event ook toevallig op Facebook? Kunnen we het verder onder de aandacht brengen. Like 👍 1 Mila BahadoersingThanks Lisa, super als je voor me wilt delen ... staat nog niet als evenement, zal ik nog aanmaken https://www.facebook.com/JayaExperience/?fref=nf Like
Comment
Hide Mila Bahadoersing
has donated Donate too
Status
€ 3.760 / € 5.350
A new take on suripop 1994!
Miguel RodriguesTegek van je Mila! many thanks voor je donatie. Ben je in Suriname? Like Mila BahadoersingHi Miquil, Graag gedaan, Ik ben momenteel in NL, medio februari ga ik weer terug naar Su Like
Comment
Load more