Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

De Nieuwe Sint zoekt mede-Sinten en start Crowdfunding voor het Aankomstfestival op het Museumplein voor jong en oud op 25-11-2017

🕔 Saturday, 4 Nov 2017 om 20:41

8254

1
DE NIEUWE SINT ZOEKT MEDE-SINTEN. STEUN DE CROWDFUNDING VOOR HET AANKOMSTFESTIVAL OP HET MUSEUMPLEIN OP ZATERDAG 25-11-17!

Het Sint-Nicolaas feest is het grootste Nederlands volksfeest voor jong en oud. Het zou een feest moeten zijn waar iedereen blij van wordt. De Nieuwe Sint is die positieve verandering die iedereen omarmt. Overal waar hij komt brengt hij de boodschap van vriendschap, liefde en vrede door middel van het uitdelen van witte en rode rozen en zonder knecht. Hij brengt het feest waar iedereen blij van wordt. Een feest met alleen Sinten en dus zonder rassen en klasse verschil.

Ook dit jaar komt De Nieuwe Sint, weer aan in Amsterdam. Vorig jaar was het zo een enorm succes met de aankomst op het Waterlooplein, de intocht in de Amsterdamse poort en de viering in het Bijlmerpark theater dat we dat dit jaar willen overtreffen. Daarom doen we dit jaar het Aankomstfestival op het Museumplein, de woonkamer van Amsterdam en heel Nederland.

De Nieuwe Sint is nog maar een jonge Sint en nog niet zo vermogend dus heeft hij alle hulp nodig van alle mensen die hem een warm hart toedragen om van dit evenement een feest te maken waarmee we een positieve boodschap overdragen in Nederland. Daarom is Stichting Me and the People crowdfunding campagne begonnen via het platform Voordekunst.nl ▶︎ https://www.voordekunst.nl/projecten/6467
 
Met uw hulp zullen wij een aankomst realiseren met een boot en een brassband en mede-Sinten (groot en klein) in Sint-kostuum. Fruit, snoep, mijters, ballonnen en rode en witte rozen zullen in overvloed worden uitgedeeld. De weg vervolgt zich met een koets met 2 paarden waarin de kinderen afgewisseld als koningen en koninginnen worden vervoerd. Uiteindelijk komen we aan bij het festivalterrein waar een grote tent staat met een laag podium zodat de kinderen vrij daarin rond kunnen bewegen en er zullen springkussens zijn. Er zullen optredens plaatsvinden van vertellers, goochelaars, zangers, De Nieuwe Sint met band, dj's, rappers, spoken-word en andere artiesten. Daarvoor is een geluidsinstallatie nodig. Er zullen marktkramen zijn voor ondernemers en achter het gedeelte waar mensen kunnen staan zullen verhoogde tribunes worden gebouwd zodat mensen kunnen zitten. We maken er met z'n allen een geweldig feest van waarmee we Nederland voorgoed positief beïnvloeden.

De Nieuwe Sint zoekt mede-Sinten" die met hun positieve bijdrage op financieel, artistiek, of productioneel gebied Nederland willen helpen om deze dag een feest te maken waar iedereen blij van wordt. Steun dit enorm belangrijke sociaal maatschappelijke project. 


 
De Nieuwe Sint heeft u allemaal nodig om van Nederland een nog betere plek te maken. Wij verzoeken u met heel ons hart te doneren op https://www.voordekunst.nl/projecten/6467 zodat we samen een feest creëren waar iedereen blij van wordt en waarmee we Nederland voorgoed positief veranderen.
 
Tot 25 november,

Patrick Mathurin
Stichting Me and the People
Namens,
De Nieuwe Sint
www.denieuwesint.com
Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like