Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

Het succesverhaal van The Black Archives

🕔 Thursday, 26 Oct 2017 om 16:38

4463

3
In maar drie dagen wist The Black Archives met hun crowdfunding campagne bij ApuraNetworks al hun doelbedrag van 10.000 euro te behalen. Met maar liefst 721 donateurs hebben zij uiteindelijk 20.328 euro binnen gehaald. Wauw, wat een geweldige prestatie en ook nogeens een record op ApuraNetworks voor het hoogste bedrag en het momentum waarmee dit project is gecrowdfund. Voor degene die het nog niet weten; The Black Archives is bezig, om in een ruimte van de Vereniging Ons Suriname te Amsterdam Oost, een archief op te zetten met een collectie van bijzondere historische boeken, documenten, foto’s, films en artefacten rond de Surinaamse en zwarte geschiedenis in Nederland. Op basis van deze unieke collectie beogen zij nieuwe verhalen te onderzoeken, onthullen en vertellen. Deze verhalen bieden nieuwe inzichten om hedendaagse maatschappelijke vraagstukken zoals structurele ongelijkheid, discriminatie en racisme te kunnen bestrijden. Samen met het Amsterdam Museum maken zij een tentoonstelling, die opent op 25 november 2017 in het Verenigingspand van Ons Suriname met een publieksprogramma rondom de centrale onderwerpen uit de archieven zoals racisme, slavernij, wetenschap over voormalige koloniën en zwarte emancipatie. Kom zeker even een kijkje nemen!

Wij zijn trots op de prachtige resultaten die The Black Archives heeft kunnen bewerkstelligen! Heel veel succes verder!
Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like
Ria Braaf-FränkelGeweldig! Like Miguel Rodrigueswhat a great blog! well done team Black Archives and Leonie for writing this. Like 👍 1