Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

De 5 voordelen van Tu-Há Olie, het schoonheidsgeheim uit Suriname

🕔 Sunday, 26 Mar 2017 om 23:52

18793

3
Misschien heb je het voorbij zien komen: de aankomende crowdfunding campagne Tu-Há Oil, Suriname's best kept secret, from Suriname to the world! In het Zuiden van Suriname, in het inheemse dorp Alalapadu is er een rijk gebied vol paranotenbomen. De dorpelingen maken paranotenolie van de paranoten volgens traditionele receptuur en gebruiken deze al generaties lang. De productie van deze olie is gestart, zodat zij hun geheim met de rest van de wereld kunnen delen. Dit biedt natuurlijk economische kansen voor het lokale dorp en daarmee ook een duurzame en groene economie voor Suriname!

De productie en verkoop van deze olie betekent veel voor Alalapadu, maar wat kan Tu-Há olie betekenen voor jou? Deze kostbare olie is een populair ingrediënt voor vele cosmetische producten over de gehele wereld. Je hoeft alleen maar Brazil nut oil te googlen en je vindt er heel veel informatie over. Tu-Há olie is alleen geschikt voor cosmetisch gebruik. Wij hebben voor jou alle Beauty benefits verzameld. 

Waar is Tu-Há olie allemaal goed voor?

Een natuurlijk glanzende huid
Het Selenium in de Tu-Há oil is zeer geschikt voor het geven van een gezonde en glanzende huid. Ook bieden de vitamines A en E in deze olie extra anti-oxidanten die de PH-waarde van uw huid verhogen.

Antibacteriële werking tegen acné
Het hoge selenium en zinkgehalte in de Tu-Há oil is goed om acne tegen te gaan of vermindering van de zichtbaarheid van acne. Smeer de olie op de huidontstekingen. De rijke vitaminen en antioxidanten van de olie heeft een beschermende werking. 

Vermindert huidveroudering
Tu-Há olie zorgt voor de elasticiteit van je huid, waardoor je huid minder snel verouderd. De selenium stimuleert de activiteit van glutathion, een krachtige antioxidant verbinding die vrije radicalen uit de huidcellen die rimpels kan verwijderen.

Ideaal voor voetkloven en een beschadigde huid
Tu-Há olie is geschikt voor droge voeten met kloven. Het helpt de pijnlijke huid en jeuk te verlichten. Voetkloven ontstaan door de zeer droge huid en de zink in de olie stimuleert de groei van nieuwe huidcellen en helpt de pijnlijke droogheid te verminderen en voorkomt huidziekten zoals eczeem en psoriasis. De oliezuren, antioxidanten, vitamines en proteïnen geven een fluweelzacht huidgevoel en hebben een sterk hydraterende, verzachtende en verzorgende werking. 

Geeft haar een prachtige glans
Tu-Há olie is rijk aan omega-6, een veelgebruikte ingrediënt in shampoos, conditioners en andere haar behandelingen. De linolzuur heeft verzachtende elementen voor de hoofdhuid ter voorkoming van haarroos en stimuleert een gezonde haargroei.

Wij zijn enthousiast en kunnen niet wachten om deze olie in huis te hebben. Voor warm of koud weer, deze olie bevat alles wat nodig is voor een natuurlijke mooie huid en haar. Ben jij ook enthousiast? Blijf op de hoogte van Tu-Há Oil en bestel als een van de eersten ter wereld dit schoonheidsgeheim van Surinaamse bodem en investeer daarmee tegelijk in dit project. 100% organic, 100% met liefde gemaakt voor jou!
Bronvermelding:

https://www.organicfacts.net/health-benefits/seed-and-nut/brazil-nuts.html

http://kunnskapsbase.com/article/20-beste-voordelen-en-toepassingen-van-paranoten-voor-de-huid-haar-en-gezondheid
Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like
× Hallo meneer/mevrouw.
U dromen van het kopen van een huis, dan bouwen of verbouwen van uw huis?
Noodzaak om te creëren van orde in uw financiën?
Ik heb een kapitaal dat wordt gebruikt voor het toewijzen van korte en lange termijn aan personen voor 5000 € tot 1.000.000 € voor elke serieuze persoon die wil deze lening, rente van 3% per jaar volgens het vooruitbetaalde bedrag geboekt als zijnde bijzonder wil niet schenden van de wet inzake woeker. Het is mogelijk voor een periode van 3 tot en met 25 jaar maximale terugbetaling volgens het geleende bedrag. Het is aan u of voor de maand. Enkel benieuwd zijnd een certificaat van erkenning van schuld en zelfs sommige handgeschreven delen. Je hoeft niet de gebruikelijke schuldigen; Bank en verbod op banken, of liever gezegd hebt u een project en moet financiering, slechte krediet moeten geld map of om rekeningen, te betalen fonds om te investeren in bedrijven. Dus moet voel je vrij om me te contacteren voor in real time met: Email: lorenagadagada@gmail.com
Like
Jordy HouwenInvesteren in je land door lokale producten te kopen! Mooie blog! Like 👍 1