Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

Hoe kunnen wij van ons mooi land, Suriname, gaan houden?

🕔 Tuesday, 7 Feb 2017 om 06:39

7300

1
Alvorens we de bovenstaande vraag kunnen beantwoorden, moeten wij weten wat 'houden van' daadwerkelijk betekent. Ook ik ken de exacte definitie niet. Wel weet ik dat ik onvoorwaardelijk veel van mijn familie houd en dat betekent dat ik tot mijn laatste adem ervoor zal zorgen dat ik oprecht en eerlijk naar hun toe ben. Ik zal er altijd voor zorgen dat zij niks te kort komen en zal ze vooral beschermen tegen alles wat hun mogelijke schade kan opleveren.

Ik ben daarom van mening dat wij Suriname moeten zien als onze moeder en dat wij burgers allemaal familie, broers en zussen zijn. Wij moeten ervoor zorgen dat Suriname ten alle tijden beschermd wordt, dat wij altijd oprecht en eerlijk zijn naar ons land en vooral naar elkaar toe. We moeten ervoor zorgen dat wij de liefde delen in zowel goede als slechte tijden en dat kleur helemaal niks uitmaakt. Elkaar respecteren is heel belangrijk, zowel man als vrouw, jong als oud en straight of gay. We moeten altijd klaar staan en elkaar opvangen indien nodig. Het eerlijk zijn tegeover onszelf is een must.

Het komt nog te vaak voor dat wij elkaar afstoten om huidskleur, sexuele geaardheid of politieke voorkeur. Natuurlijk, iedereen mag zijn mening hebben over zaken, je hoeft niet alles te accepteren, maar het is belangrijk dat wij elkaar respecteren en elkaar liefdevol behandelen. Iedereen mag een politieke kleur hebben, iedereen mag zijn voorkeur hebben, maar laat dit ons niet scheiden, nooit scheiden. Verder kraken wij elkaar te vaak af op social media en maken wij onze broeders en zusters belachelijk. Ook houden verkeerde dingen ons vaak bezig...en stellen we onze prioriteiten vaak verkeerd. Het uiteindelijke doel is toch om onze moeder (Suriname) gelukkig te zien?

Vaak genoeg zullen wij elkaars keuzes niet begrijpen en misschien zelfs nooit begrijpen, maar laat ook dat ons niet scheiden. Laten wij gezamenlijk van gedachten wisselen. We zijn allemaal uniek en denken niet hetzelfde. Laten we begrijpen waar wij allemaal vandaan komen en laten wij vooral nooit vergeten waar we zelf vandaan komen. De een heeft zich misschien wat meer kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken dan een ander, maar uiteindelijk willen wij zien dat onze broers en zusters het allemaal ook goed doen. Alleen dan is onze moeder ook gelukkig. Iedereen heeft op zijn of haar eigen manier talent en Ik geloof sterk in het samen doen en het helpen van elkaar. Misschien wil niet iedereen geholpen worden, maar ook dat heeft tijd nodig.

We zijn bang voor verandering, maar misschien zal een verandering ervoor zorgen dat je alleen maar meer gaat houden van Suriname en Suriname alleen maar gelukkiger wordt. Laten we ook leren van andere families (andere landen). Laten we kijken hoe zij kijken naar het begrip houden van. Laten we kritisch kijken hoe zij ervoor zorgen dan hun mama gelukkig en tevreden is. Laten we de goede dingen meenemen en de minder goede zaken corrigeren of achterwege laten.

Laten wij vertrouwen winnen van elkaar en laten we elkaars vertrouwen nooit schaden, zoals dat nu al gebeurt in onze huidige politiek. Laten we opkijken naar onze oudere broers en zusters.

Tenslotte hebben wij allemaal één doel en dat is onze moeder gelukkig maken. Laten wij als één natie ervoor zorgen dat wij alles en echt alles eraan zullen doen om Suriname vooruit te brengen en vooral gelukkig te zien.. samen staan wij sterk!Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like