Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

ApuraNetworks, Suridocs en Suraems ondersteunen de spoedeisende zorg in Suriname

🕔 Friday, 21 Oct 2016 om 07:48

5920

1

Afgelopen week ging de Vote4Cf Campagne live voor het project “Als elke seconde telt”. Inmiddels hebben wij binnen een week tijd 100 stemmen behaald. Dat betekent dat de crowdFunding campagne nu mag beginnen.

Wat houdt het project in?
De problemen van de enige spoed Eisende Hulp (SEH) van Suriname, het Academisch ziekenhuis te Paramaribo zijn een ieder bekend, onderbezetting, relatiefhoge drempelkosten, lange wachttijden zijn slechts een paar van de huidige uitdagingen. Echter is dat niet het enige. Het transporten van patiënten naar de SEH is van uiterst belang en ook hier schieten de Surinaamse ambulancetransportdiensten te kort vaak genoeg vanwege overmacht. Lange aanrijtijden vanwege een tekort aan transportmiddelen, een schaarste aan gekwalificeerd personeel volgens recente standaarden en een tekort aan moderne apparatuur.

Een vertraagde aanrijtijd van de ambulance komt mede door het feit dat alleen leden van het Korps Politie Suriname of artsen de ambulance mogen inschakelen. Hierdoor gaat er veel kostbare tijd verloren. Omdat elke seconde telt kiest men er daarom voor om in acute situaties toch met eigen vervoer of vervoer door begeleiders of omstanders naar het SEH te gaan.
 
Omdat wij allen familie, vrienden en kennissen in Suriname hebben en wij in een acute situatie de kans op leven willen waarborgen hebben stichting Suridocs, ApuraNetworks en Suraems het initiatief genomen om de acute medische zorg in Suriname te ondersteunen. Dit initiatief heeft als doel op verschillende onderdelen ondersteuning te bieden aan de Surinaamse samenleving door middel van betere spoedeisende zorg, betere ambulancezorg, toename, een lager consulttarief en daardoor betere toegankelijkheid van acute zorg voor een iedere burger in Suriname.

Doel van het project
De voorverkoop van +/- 350 zorgtickets waarbij een doelbedrag van EURO 20.000 wordt opgehaald. Dit doelbedrag is nodig voor de financiering van dit Pilot Project waarbij betaalbare & gegarandeerde acute zorg wordt aangeboden aan de Surinaamse Samenleving. Dit is een Pilot Project met het oog om vervolgens structureel te kunnen aanbieden.

De zorgtickets zijn overdraagbaar en kunnen door de toonder eenmalig worden ingezet binnen een periode van 6 maanden bij het voorkomen een (ernstig) medisch ongeval waarbij er een garantie wordt geboden voor acute zorg en transport. De ingangsdatum wanneer de periode van 6 maanden ingaat wordt nader bepaald en zal duidelijk worden aangeven.

Ook jij kan hieraan deelnemen door jouw familie en vrienden in Suriname te ondersteunen met een 1 van de geboden zorgpassen. Bekijk hier de zorgpassen en hou onze pagina in de gaten voor de lancering!

Let’s #Unite4SU

Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like