Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

Renzo zwemt voor goud en voor de kinderen van Odoniti

🕔 Thursday, 4 Aug 2016 om 18:03

8257

1

De olympische spelen 2016 staat eindelijk voor de deur en heel de wereld is momenteel in de ban van de spelen in Rio de Janeiro. Een sportmanifestatie waar duizenden atleten uit verschillende landen aan mee doen. Het internationaal Olympisch comité is het organiserend orgaan achter de Olympische spelen. Zij willen graag bijdragen aan een vreedzame en betere wereld door op een vriendschappelijke en solidaire manier jongeren bij elkaar te brengen door middel van sport.

Ook Suriname is in de ban van deze spelen. In totaal zullen 6 atleten ons geliefd Suriname vertegenwoordigen tijdens deze spelen nl: Renzo Tjon a Joe, Evita Leter, Jurgen Themen, Yigal Kopinsky, Sunayna Wahi en Soren Opti.

Sporten is een belangrijk onderdeel in het leven. Maar toch blijven kinderen in Suriname verstoken in het optimaal  beleven van de sport. Dit komt doordat de financiële middelen meestal niet toereikend zijn. Renzo Tjon a Joe bezocht een paar maanden geleden het kindertehuis Odoniti te district Para in Suriname. Daar kwam hij tot zijn grote verbazing tot de ontdekking dat de kinderen niet wisten te zwemmen, terwijl het van essentieel belang is dat zij weten te zwemmen zeker met het oog op de omgeving waar ze wonen.

Reden genoeg voor Renzo om deze kinderen te leren zwemmen, om het plezier dat hij heeft met deze sport over te brengen  aan deze kinderen en uiteraard met oog op hun veiligheid in het gebied waar ze wonen. ApuraNetworks staat hier volledig achter en stemde daarom gelijk in met het initiatief van Renzo. Het is zeer belangrijk dat elk kind de kans krijgt om minstens een sport te beoefenen. Dit kan echter niet zonder de nodige financiële middelen. Uw steun word daarom zeer op prijs gesteld!

Help mee de kinderen te leren zwemmen door hier u bijdrage te leveren: https://apura.org/project/182/renzo_zwemt_voor_kindertehuis_odoniti's_leren-zwemmen-project


Wij van ApuraNetworks ondersteunen graag de sport in Suriname zeker onder de jeugd. Mocht u een leuk idee hebben dan horen wij het graag! Let's #Unite4SU

Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like