Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

Mooie samenwerking Diaspora ondernemers Suriname anno 2016

🕔 Thursday, 7 Jul 2016 om 16:39

5686

3
“Positivity is the key to Succes. Zelfs in deze financieel economische moeilijke periode voor veel Surinamers maar voornamelijk de vrouwelijke ondernemers van wie het doorzettingsvermogen op de proef wordt gesteld,” zeggen de initiatiefnemers van de netwerk organisatie Brand Me!, Nancy Herkul en Jacqueline Mezas. Om deze groep positief te beïnvloeden is Nancy Herkul een samenwerking aangegaan voor vrouwelijke Nederlandse ondernemers, die van 16 augustus tot en met 21 augustus, naar Suriname komen met de ‘Women Business Booster‘ handelsmissie van Jaya Experience . Tijdens de handelsmissie zullen te deelnemers zich oriënteren in de kansen en eventueel Surinaamse zakelijke partners te ontmoeten.

“Wij streven ernaar om een goede synergie tot stand te brengen tussen de Nederlandse en Surinaamse vrouwelijke ondernemers,” zegt Herkul. Door de samenwerking met de handelsmissie wil zij vanuit de doelstelling van Brand me! jonge vrouwen stimuleren en ondersteunen om meer te ondernemen. “Want, vrouwen gaan het meest gebukt in deze crisistijd”. Het resultaat van de missie moet duurzame samenwerkingsverbanden tot stand brengen.

Brand me! heeft een stevig netwerk opgebouwd uit de twee voorgaande evenementen, die sinds de oprichting in augustus 2015 zijn georganiseerd. Hiertussen zit een grote groep ondernemers. “Voor ons eigen vrouwen netwerk hebben wij kunnen bewerkstelligen, dat enkele Surinaamse onderneemster geheel gratis deel kunnen nemen aan het booster en netwerk gedeelte,” laat Herkul weten. Juist om de samenwerking te versterken organiseert Brand me! in dezelfde periode ook evenementen voor haar eigen netwerk. “We zijn al druk bezig met voorbereiden”.

Ze denkt voor de komende evenementen aan meerdere workshops waarvan sommigen speciaal gericht zullen zijn op de financieel zwakke vrouwen. “We gaan in deze periode ook intensief op zoek naar sponsoren die de vrouwen willen ondersteunen. Om het maximale te kunnen bereiken willen wij graag samenwerkingen aangaan met andere organisaties die hetzelfde doel nastreven,” aldus Herkul.

De Women Business Booster handelsmissie is een top diaspora samenwerking tussen Brand Me! Jaya Experience, Mom entrepreneurs en Connected Media Clipping.

Heb je vragen of wil je meer weten:
Mila Bahadoersing: 0637030311
Nancy Herkul: 0650506639
Gail Meyer: 0624704393

Of kijk op :  http://jayaexperience.nl/vakbeurs/women-business-booster
Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like
× Hallo meneer/mevrouw.
U dromen van het kopen van een huis, dan bouwen of verbouwen van uw huis?
Noodzaak om te creëren van orde in uw financiën?
Ik heb een kapitaal dat wordt gebruikt voor het toewijzen van korte en lange termijn aan personen voor 5000 € tot 1.000.000 € voor elke serieuze persoon die wil deze lening, rente van 3% per jaar volgens het vooruitbetaalde bedrag geboekt als zijnde bijzonder wil niet schenden van de wet inzake woeker. Het is mogelijk voor een periode van 3 tot en met 25 jaar maximale terugbetaling volgens het geleende bedrag. Het is aan u of voor de maand. Enkel benieuwd zijnd een certificaat van erkenning van schuld en zelfs sommige handgeschreven delen. Je hoeft niet de gebruikelijke schuldigen; Bank en verbod op banken, of liever gezegd hebt u een project en moet financiering, slechte krediet moeten geld map of om rekeningen, te betalen fonds om te investeren in bedrijven. Dus moet voel je vrij om me te contacteren voor in real time met: Email: lorenagadagada@gmail.com
Like
Mila BahadoersingUpdate: Inmiddels is onze deelnemerslijst Nederlandse ondernemers compleet en aanmelden niet meer mogelijk. Surinaamse ondernemers kunnen zich nog aanmelden voor match-making & netwerken op 17 augustus in Paramaribo. Super kans om ondernemer te ontmoeten en zelf je bedrijf te presenteren op de ondernemers beurs. Like 👍 1