Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

"Raúl goes CrowdFunding" met ApuraNetworks!

🕔 Wednesday, 10 Feb 2016 om 19:30

8218

4
In September 2015 Startte Raul Neijhorst zijn project Suriname Beken(d)t via Apura CrowdFunding. Suriname Beken(d)t is een boek met 75 bijzondere Surinamers die op een unieke en kenmerkende stijl van fotografie op een gevoelige plaat worden uitgelicht. De een met meer raakvlak voor Suriname, de ander meer met Nederland, maar één ding hebben ze gemeen: hun gemeenschappelijke noemer is Suriname. Raul zijn doelbedrag was gesteld op €7.500,-. In 45 dagen tijd haalde hij €11.265,- op door 265 donateurs.. wauw… 150% gefinancierd. Wie wil dat nou niet? Bekijk hier een verkorte versie van het interview waarin Raul vertelt over zijn ervaring en de succesfactoren van de campagne. Het interview werd afgenomen door door Ananta Khemradj, journalist bij Radio ABC in Paramaribo. Binnenkort verschijnt het volledig interview met alle tips en trucs voor een succesvolle crowdfunding campagne. Hoe was de ervaring met ApuraNetworks? ‘Miguel nodigde mij uit om bij hem thuis te komen eten want naar zijn mening was dat makkelijker babbelen. Dat was inderdaad zo, want ik werd heel warm ontvangen door het gehele team. Normaliter zit je aan de tafel met een directeur ofzo. Maar dat was hier niet het geval, ik werd heel warm ontvangen en dat was fijn.’ Wat is jouw belangrijkste advies voor het starten van een CrowdFunding campagne? ‘Je moet er heel veel energie en tijd in stoppen. Het beste is als je het met een team kan doen. Heel veel mensen hebben mij geholpen, maar ik heb uiteindelijk alles zelf moeten doen, het leggen van contacten etc en dat was echt zwaar. Wat ik graag wil adviseren is; het valt of staat met jouw verhaal en je promotie film. Je moet een goed verhaal hebben en een goeie boodschap. Ik denk dat het niet lukt als je geen goed verhaalt hebt, maar belangrijk is ook om sprekend beeldmateriaal te hebben. Investeer voldoende in de beelden van je film, zorg ieder geval dat je dat heel pakkend maakt.’ Wat heeft CrowdFunding uiteindelijk voor jou betekend via ApuraNetworks? ‘CrowdFunding heeft voor mij betekend dat ik mijn droom kon waar maken. De reacties die eruit vloeide en het contact met de donateurs, het geloof dat de mensen hadden maar bijzonder was ook om de verschillende keuzes te zien van de verschillende donatie vormen. Dat in zijn geheel vond ik echt een heel mooi proces. Want je gaat meerdere keren per dag kijken of er wat is bijgekomen, heeft iemand een boek gekocht? Ik was continu nieuwsgierig, het was een hele beleving. Het mooie van Apura is het team, maar ook vooral het Surinaamse van de organisatie. Dat vind ik eigenlijk mooi. Ik denk dat veel meer mensen zich moeten verdiepen in CrowdFunding, vooral als ze iets willen beginnen. Onderschat de kracht van CrowdFunding niet. Want het is echt een mooi instrument dat werkt. Je kan met CrowdFunding geld binnen halen, maar je kan ook meten hoe gewild jouw product is, slaat het wel goed aan.
Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like
Raúl F. NeijhorstAwesome! Gran tangi Apura Networks!! Like 👍 1 Usha MarhéInspirerend proces en resultaat! Like 👍 3 Miguel RodriguesWederom een inspirerend interview Raul. Denk dat deze de allerbeste, Nee, vooral de meest leerrijke is voor potentiele CrowdFunders om te leren uit jouw CF ervaring. Tja met 150% overfunding toch de meest succesvolle tot toe. Ow wie ooo wie gaat voor de 200% overfunding??? ;) Like 👍 2