Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

Ramona goes ApuraNetworks, WHY?

🕔 Tuesday, 9 Feb 2016 om 20:50

5335

4
Via een vriendin ben ik bij ApuraNetworks terecht gekomen. Ik had vernomen dat Apura op zoek was naar een marketing/communicatiemedewerker om Rheyna vanuit Nederland te ondersteunen. Een paar dagen verder had ik mijn eerste ontmoeting met een aantal leden van het team. Zij vertelden vol enthousiasme over de missie en visie van Apura. Ook vertelden zij over hun individuelen dromen voor Apura. Door hun enthousiasme hoefde ik niet lang na te denken over mijn aansluiting bij dit team. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en geniet ik met volle teugen van mijn werkzaamheden als marketing/communicatie assistent. De afgelopen maanden zijn erg hectisch geweest. Er is keihard gewerkt om de website tijdig gereed te hebben voor de eerste crowdfunding periode. Dit blijkt niet voor niets te zijn geweest want er is met dank aan de donateurs een mooi bedrag binnen gehaald voor de eerste projecten. Op onze social media pagina’s zie ik leuke en kritische berichten voorbij komen. Met de feedback die wij van onze volgers ontvangen is het mogelijk om de website te optimaliseren. Met dit team ben ik ervan overtuigd dat wij crowdfunding voor Suriname bij een breed publiek onder de aandacht kunnen brengen. Met team Apura willen wij graag iets betekenen voor de community. Samen met onze donateurs en volgers weet ik zeker dat crowdfunding voor Suriname ook in de toekomst succesvol zal zijn. Ik kijk vol verwachting naar de toekomst en weet dat wij met dit online platform nog meer betekenisvolle belevenissen kunnen creëren.
Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like
Mattheus KakieGeloof en keihard werken,zijn de sleutels tot succes ! Wij gaan ervoor ! Like Jordy HouwenGrote dingen, boemboem dingen! Like Rheyna WijsmanOh yess!! We're going to make big things happen ;-) Like