Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

Donateurs in de Spotlight: Mila Bahadoersing

🕔 Tuesday, 9 Feb 2016 om 20:50

5051

1
Ik heb meegedaan als donateur aan het Apura Crowdfunding project omdat het een fantastisch initiatief is, wat voor mij geheel past in het Suriname anno nu. Sedert mijn terugkomst in Suriname (2013), ben ik in een voor mij groot speeltuin beland, waar ondernemen en het delen van mijn expertise een feest is en waar ikzelf ook weer inspiratie kan uithalen als ondernemers adviseur. Mijn jarenlange ervaring als ondernemer is zeker van toegevoegde waarde in Suriname, tevens leer ik van de ondernemers stijlen in Suriname. Wat deze combi ook uniek maakt. Suriname van nu is een land waar alles op ondernemersvlak mogelijk is, elke droom kan worden omgezet in echt doen en elkaar verbinden. Ik krijg vaak de vraag " is mijn plan ook mogelijk in Su ? Daarop is steevast mijn antwoord: Als je als ondernemer denkt dat het kan of dat het je elders zal lukken, moet je het gewoon doen. Misschien iets aanpassen, rekening houden met je doelgroep... of aan de mogelijkheden in Suriname.. maar het kan ! Zie ook het eigen Surinaams Crowdfunding platforum ! Heerlijk om te mogen leven en deel te zijn van een land waar ik mijn motto kan uitdragen: Leef met passie! Creëer kansen voor jezelf en je omgeving. Wie ik ben? Mila Bahadoersing, Bedrijf Jaya Experience :Wij Ondersteunen ondernemers met groei expansie die zaken willen doen in Suriname, opzoek zijn naar nieuwe markten, join venture en matchmaking o.a. Starters International Business regeling van RVO.NL. Dit jaar organiseren we een Handelsmissie in oktober 2015 naar Suriname. https://www.linkedin.com/company/ondernemen-suriname voor meer informatie of contact milla@jayaexperience.nl 597 8576522 of 31 637030311
Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like