Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

Jo-Ann goes ApuraNetworks, WHY?

🕔 Tuesday, 9 Feb 2016 om 21:52

4945

5
Wij, als Surinamers, zijn op een of andere manier allemaal met elkaar verbonden; bloedbanden hebben lange reizen afgelegd, vrienden worden op den duur deel van de familie, en daarnaast is de kans zeer groot dat onze ouders met elkaar op de AMS zaten. Nietwaar? Een bijzonder volk, dat zijn we. Een bijzonder land, dat ook, en ik ben er ontzettend trots op. Ik ben ook zuinig op het land. In Amsterdam zie ik vaak mensen hun troep op straat gooien, maar als ik dit in Suriname zie, kan ik dat mij echt raken. Het is misschien naïef om te zeggen dat ik de wereld kan veranderen, maar we kunnen allemaal beginnen bij onszelf Met die insteek ging ik in gesprek met Jordy en Miguel. We deelden dezelfde visie; alle drie wilden we iets doen voor Suriname op een manier dat iedereen er wat aan zou hebben. We wilden alle Surinamers wereldwijd met elkaar in contact brengen, mensen helpen om dromen te realiseren en anderen ook te inspireren. We werkten onze plannen uit, dag na dag, maand na maand, en na iets meer dan een jaar hebben we een mijlpaal bereikt: het eerste Crowdfunding platform voor Suriname is een feit! Dat gevoel, wetende dat we iets doen wat nog niet eerder is gedaan, dat we geschiedenis schrijven, dat gevoel is onbeschrijflijk. Ondernemen was nooit eerder zo leuk. Mijn collega’s zijn ondertussen hechte vrienden geworden, en ik kan zeggen dat ik mijn werk met passie verricht. Ik hoop dat we met ApuraNetworks echt hele mooie projecten voor Suriname kunnen realiseren, en ook anderen hiermee kunnen inspireren om hun dromen na te jagen. Dream it, do it!
Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like
Suzan SteemanMooie visie! We gaan er ons best voor doen dat samen te realiseren. Like Rheyna WijsmanSee that's what I'm talking about... die spirit heeft mij dus in positieve zin meegesleurd! Like Jo-Ann DawsonThnx Jor! :D Like Jordy HouwenVery nice Jo, mi lob eng! Like