Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

Remedial Teaching: CrowdFunding is een Full- time baan

🕔 Tuesday, 9 Feb 2016 om 20:50

4926

2
Crowdfunding biedt voor een kleinschalige organisatie als Alenbo!, met een klein Remedial Teaching project op Langetabbetje grote kansen. Zeker als het platform zich ook nog eens volledig richt op projecten die ontwikkeling in Suriname stimuleren. Daarom is Alenbo! met vol enthousiasme begonnen aan de crowdfunding-pilot van Apura. Hoe ging dat? Als kleine organisatie merken we dat crowdfunding, zeker als het gaat om aanzienlijke bedragen, écht een full-time baan is. Alenbo! organiseert haar projecten vanuit Nederland, en werkt daarin samen met Surinaamse partners. Voor de opzet van onze projecten putten wij uit een trouwe bron donateurs, mensen die nauw bij de stichting betrokken zijn. Tijdens deze crowdfunding-periode is het duidelijk geworden dat het, met de beperkt beschikbare tijd en middelen die we hebben, erg moeilijk is om een 'nieuwe', onbekende achterban aan te spreken. We hebben er, met grote dank aan de steun van Team Apura (Miguel), een redelijk succesvolle campagne van gemaakt. Crowdfunding: YES! Maar tijd, planning en mankracht zijn kritieke factoren. Apura, bedankt!
Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like
Rheyna WijsmanDat geloof ik best, Jord. Je blijft maar van de daken schreeuwen dat je bezig bent met een project en daar financiering voor zoekt. Gelukkig is Alenbo! wel ermee opgeschoten. Succes in de volgende fase! :) Like