Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

Aflatoun: We stonden er niet alleen voor

🕔 Tuesday, 9 Feb 2016 om 20:51

5454

2
Crowdfunding, ja, ooit wel eens van gehoord maar niet in Suriname. Spannend om dat allemaal te googelen en na te gaan hoe dat dan moet en wat daar dan voor nodig is. Maar de coaching vanuit Apura was meer dan goed, op iedere vraag was er een antwoord en bij problemen kwamen de tips en suggesties, de emailadressen van mogelijke helpers, kortom we stonden er niet alleen voor.Maar spannend was het wel, een tekst, ach dat lukt nog wel! Een begroting, ach, papier is geduldig en na 40 aanpassingen lukte dat ook. Maar nu het filmpje, op de school zelf opgenomen. Zenuwachtige kinderen, vlotte pratertjes die ineens stonden te hakkelen, ernstige meisjes die ineens de slappe lach kregen, omgevingsgeluiden die ineens in decibellen groeiden, kortom het was spannend, maar ook dat is gelukt. Dus… we gaan in de lucht, we vragen geld voor Aflatoun op de Gainesschool. Wij vinden natuurlijk dat iedereen dat een heel belangrijk project zal vinden dus vol vertrouwen volgden we de stand(en).Dat viel niet mee en dus moest er actie ondernomen worden: een e-mailbericht naar alle mogelijke relaties in binnen- en buitenland. Dat had succes en het bedrag groeide. Niet veel maar het groeide. Toen een mail naar alle medewerkers van Stichting Projekten met het verzoek hun eigen contacten te benaderen. En jawel, het begon te lopen.Maar toen: telefoontjes “ik doe niet aan internetbankieren” en “mag het in SRD’s” en “kan ik het geld bij jullie afgeven”, kortom de problemen bleven ook komen. Maar steeds was daar het Apura team met antwoorden en suggesties. En we hebben dan ook net de helft gehaald en zullen dus een bedrag krijgen voor ons project!!! Er waren ook discussies, vooral intern: is december/januari wel een goede tijd, iedereen zit voor hoge kosten, ja maar de harten zijn zacht.Ach, wie zal het zeggen, wat is wijsheid. In ieder geval was het een bijzondere ervaring en we hebben er allemaal van geleerd. En in ieder geval worden de leerlingen van de A.L. Gainesschool echte Aflatouners….
Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like
Rheyna WijsmanGeweldig mevrouw Polanen! Ik ben blij dat de rollercoaster rit goed uitgepakt is.. Samen komen we er wel. We blijven jullie ondersteunen. Succes met de volgende fase! Ik kom nog eens langs op de gainesschool wanneer het zo ver is :) Like