Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

ACI: CrowdFunding een spannende ervaring

🕔 Wednesday, 10 Feb 2016 om 10:08

5447

3
Crowdfunding is een spannende ervaring...bedankt voor uw donatie!Het is gelukt het benodigde bedrag binnen te halen. Zonder uw hulp hadden we nooit zo snel het bedrag bij elkaar gekregen. Hartgrondige dank aan alle donateurs! Onze donateursTot onze donateurs behoren: geïnteresseerde onbekenden uit Nederland en Suriname, vrienden van vrienden van vrienden, leden van ApuraNetworks, Surinaamse bedrijven met maatschappelijke betrokkenheid, vrienden van vrienden, een fonds dat het onderwijs in Suriname wil stimuleren, collega’s, vrienden en familie. Een internationale groep mensen die zich betrokken voelt bij ons ACI-project Fair Chance for the Future. Een andere manierAls docenten blijven we altijd proberen het onderwijs op het Albert Cameron Instituut, een pedagogische instelling, te verbeteren om zodoende de kwaliteit van het basisonderwijs te verhogen. We wisselen regelmatig hierover met elkaar van gedachten en krabbelen onze gedachten op papier. Door het gebrek aan financiële middelen blijft het dikwijls daarbij. Wij hoorden dat ApuraNetworks een crowfunding-platform zou opzetten en non-profit organisaties in de gelegenheid zou stellen hun projecten online te plaatsen. 'Dat is onze kans om een groter publiek te bereiken en te betrekken bij een project.' riepen wij in docentenkoor en hebben 'onze krabbels op papier' in een projectplan verwoord. Spannende periodeEn dan begint een stressige en tevens boeiende, interessante en opwindende periode; het benodigde bedrag binnenhalen! We vroegen ons tijdens deze spannende dagen menigmaal af of we het benodigde bedrag wel zouden binnenhalen, en of we vooraf wel voldoende bekendheid hadden gegeven aan ons project. Het is fijn om te zien dat personen en organisaties bereid zijn om te doneren. Ze kennen de mensen achter het project niet, maar hebben vertrouwen in het project. NatrajectDe mensen achter het project zijn super blij met uw financiële steun! We gaan nu bedankjes en presentjes versturen aan onze geweldige donateurs en de stage naar het binnenland plannen en uitvoeren. Wij zullen u updaten, dus neem af en toe een kijkje op onze project pagina.
Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like
Jo-Ann DawsonWat een mooie prestatie!! Congrats! Like Rheyna WijsmanYess!!! ACI did it! Gefeliciteerd ;-) het zal zeker een interessante periode zijn geweest maar gelukkig waren jullie doorzetters! Om te zien hoe de kracht van de crowd nou werkt... En maar promoten en de hoop niet opgeven. Well done! Succes met de uitvoer. Ik kijk ernaar uit :) Like