Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

Operations update van het ApuraTeam

🕔 Tuesday, 9 Feb 2016 om 22:55

5026

1
Deze update wordt gedaan door Jordy Houwen, de Operations Director.

Jordy's woorden luidden als volgt: "We zijn inmiddels al een aantal maanden druk bezig met de voorbereidingen en het opzetten van het eerste Crowdfunding platform voor Suriname. Volgens onze planning gaat het platform in november 2014 live. Het is een spannend traject geweest met nogal wat interessante uitdagingen. Denk hierbij aan de juridische, technische en operationele eisen waaraan moet worden voldaan en de invulling daarvan in Suriname en in Nederland. Op het juridische, technische en op het operationele vlak zijn wij zo goed als klaar. We zijn nu alleen nog de puntjes op de “i” aan het zetten.

Hoewel wij de infrastructuur voor Crowdfunding mogelijk maken zal het succes van het platform m.b.t. het financieren van non-profit projecten afhangen van de project initiators en onze wereldwijde community. Wij geven middels deze update een impuls om paraat te staan voor wat er komen zal. ApuraNetworks is er namelijk om de diaspora en project initiators bij elkaar te brengen en om zodoende dromen waar te maken."
Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like