Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

Dio steunt 130 hulpbehoevenden

🕔 Wednesday, 10 Feb 2016 om 20:49

4943

2
Ewald Ons Operational manager van DIO zegt dit project, ‘because we care’, het eerste grootschalige is. Het verstrekken van deze attributen vindt hij belangrijk, omdat het bijdraagt aan het geven van een extra tintje aan het leven van de behoevenden.

“Voorheen hebben wij kleine gestes gedaan. Wij zullen blijven teruggeven aan de gemeenschap.” Ons zegt dat de kosten voor het project geraamd zijn om twintig duizend SRD. Badzitjes, elleboogkrukken, looprekken, sta op hulp staal, toiletstoelen, rollators en wandelstokken met zitvlak zijn de verschillende attributen die zijn gedoneerd aan de inwoners van de instellingen.

Dio heeft ervoor gekozen om de hulpmiddelen stuk voor stuk aan de minder valide burgers te geven.Dit gaf het geheel een extra persoonlijk tintje.

“Tijdens het in ontvangst nemen van hun geschenk reageren de bewoners enthousiast.Sommigen werden zelfs emotioneel en wederzijds viel er een traantje. Zij waarderen het. Ze vinden het heel prettig. En dat doet ons goed.” Ons zegt dat de selectie van tehuizen is gemaakt op basis van inventarisatie die heeft uitgewezen dat bij de uitgekozen instellingen de behoefte het grootst is.

Zondag was het de beurt aan bewoners van Huize Ashiana, Huize Majella en stichting In De Ruimte. Voorafgaand aan hen werden op 22 juni inwoners van Huize Evy en Fatima Oord voorzien.
Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like
× Hallo meneer/mevrouw.
U dromen van het kopen van een huis, dan bouwen of verbouwen van uw huis?
Noodzaak om te creëren van orde in uw financiën?
Ik heb een kapitaal dat wordt gebruikt voor het toewijzen van korte en lange termijn aan personen voor 5000 € tot 1.000.000 € voor elke serieuze persoon die wil deze lening, rente van 3% per jaar volgens het vooruitbetaalde bedrag geboekt als zijnde bijzonder wil niet schenden van de wet inzake woeker. Het is mogelijk voor een periode van 3 tot en met 25 jaar maximale terugbetaling volgens het geleende bedrag. Het is aan u of voor de maand. Enkel benieuwd zijnd een certificaat van erkenning van schuld en zelfs sommige handgeschreven delen. Je hoeft niet de gebruikelijke schuldigen; Bank en verbod op banken, of liever gezegd hebt u een project en moet financiering, slechte krediet moeten geld map of om rekeningen, te betalen fonds om te investeren in bedrijven. Dus moet voel je vrij om me te contacteren voor in real time met: Email: lorenagadagada@gmail.com
Like