Blogs Discover Projects Explore Crowd 🔍 👤 🌎

Other Blogs

Guillaume Kloof meets CreateAppsHere

🕔 Wednesday, 10 Feb 2016 om 15:52

7602

1

Als informatiekunde student had ik enige kennis opgebouwd om informatieprocessen te kunnen modelleren. Hoewel ik totaal geen kennis had van apps, liet ik dit geen obstakel zijn in mijn streven iets te doen aan het probleem. Na een paar weken ermee bezig geweest te zijn, kwam ik in contact met een paar programmeurs. Alles begon beetje bij beetje te lopen en door mijn neef, Jürgen Kloof, werd ik aangemoedigd om het niet te laten bij dit ene project, maar om een bedrijf te starten. Ik moest er natuurlijk over nadenken. Na een paar weken van brainstormen besloot ik mij op 6 oktober 2011 in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

 

De start was \\\"toevallig\\\" en niet gepland, maar ik was er toch heel enthousiast over. Het vergt van een jonge Surinamer heel wat om dit voor elkaar te krijgen. In het begin haalde ik nog niet echt opdrachten binnen. Ik voelde mij nog niet helemaal comfortabel in hetgeen ik deed. Ik ontdekte al heel snel dat de schoolboeken wel een basis leggen, maar dat je in de realiteit toch wat extra\\\'s nodig had. Voor mij was het in het begin vooral belangrijk om de kleine kneepjes van het vak te leren. Het eerste jaar was vallen en opstaan. Met de tijd kwam de wijsheid, en ook meer opdrachten.

 

Met CreateAppsHere wil ik de grootste speler worden in het Caraibisch gebied in het ontwikkelen van apps. De eerste stap is natuurlijk Suriname, en van hieruit kan verder worden gewerkt aan uitbreiding. Het zal niet makkelijk verlopen, maar een goede mindset is alvast een stap in de juiste richting.

 

Naast mijn eigen doelen in het leven, was het altijd belangrijk voor mij om mijn broertje, Charlon Kloof, op weg te helpen met de zijne en ervoor te zorgen dat hij zijn weg kon bewandelen met zo min mogelijk obstakels. Het zogenaamde \\\"big brother instinct\\\" zit heel diep genesteld in mijn hoofd. Mijn hulp en zorg had hij na een aantal jaar niet meer nodig. Ik kwam meer tot rust, en kreeg eindelijk de drang om mijn eigen ding te gaan doen. Als oudere broer zie ik het als mijn taak om een voorbeeld te zijn voor mijn jongere broer. Dat is de reden dat ik keihard werk om de beste te zijn in wat ik doe. Het is ook heel motiverend om hem zijn eigen droom te zien volgen. Wij zijn voortdurend in competitie in alles wat wij doen.

 

Als het mijn broertje niet lukt voldoende motivatie in mij te pompen, dan neemt mijn moeder ,die mijn grootste idool is, over. Het is een carrièrevrouw die altijd vol gas achter haar doelen aan gaat. Ik heb doelen gesteld die ik wil bereiken met CreateAppsHere. Totdat alles is afgevinkt, ga ik 110% door.

Comment
Elon ArnoldSnelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
E-mail ( lendingcashexperts@gmail.com )
Like